diumenge, 26 d’abril del 2009

cinc cèntims ..de la boda!!

...després de la ressaca us faig cinc cèntims de la boda d'ahir...no és per dir, però ,la núvia estava realment guapa...el vestit era de paraula d'honor amb forma de "princesa ", cenyit a la cintura amb una llaçada de color verd caqui que lligava amb els colors de la toia...molt en la línia de l'Eli (la núvia , Elisabeth).Vam fer la celebració a les caves Codorniu, va ser molt maco i el lloc gairebé insuperable ....sino fos pel fred que vam passar algunes noies...i és que al vespre fent el pica-pica es va girar un ventet que deu n'hi do!!!
..tal i com vaig dir-vos divendres us he penjat algunes fotos , les més "decents"...aquí teniu el meu "vestit de bodes", en realitat són dues peces però es tant ajustat que de lluny sembla un vestit, crec que unes de les millors inversions en roba que he fet perquè fa temps que el tinc i no queda gens desfassat....m'encanta!!!


enxampada fent el pica-pica (tot boníssimmmmm..)


en aquesta foto també surto menjant, jeje...però la poso perquè es veu una mica el detall de la faldilla que és espectacular....

un plano sencer ...així es veu l'efecte global (la veritat es que no se si es veu prou bé però no trobava cap foto digna i aquesta està una mica retocada.....)

Per acabar una foto de la núvia , que tot i que no li agrada sortir gaire en fotos ,no ho podia deixar passar....Visca la núvia!!!!!!!(i el nuvi.....tb)


que us ha semblat??
a vosaltres que és el que més us agrada de les bodes??
i el que menys ???


2 comentaris:

GEM ha dit...

Guapiiiisima Eli!!! El vestit molt xulo i la cua desfeta perfecte! Tota tu tant natural com tu ets, sabeu perquè la forma del vestit de la núvia es diu paraula d´honor? doncs perque a una noia que el duia li deien, aixó et caurà i ella va dir: paraula d´honor que no em caurà, i se li va quedar el nom

bari ha dit...

el que m'agrada més de les bodes és el dia de la separació i el que menys pagar l'advocat