divendres, 3 d’abril del 2009

la recepta del divendres....

Avui toca la recepta de cuina!!!!Mooolt fàcil.....és la Coca Anne

Ingredients
  • massa de pasta de full (congelada o fresca)
  • 1-2 tomaquets d'amanir
  • mostassa de dijon (la que no te boletes)
  • formatge cheddar a talls finets(jo ho he fet a vegades amb formatge de bola i també queda bé)
  • orènga
  • sal
Procediment:

Primer ja podem posar el forn a pre -calentar , mentrestant prepararem la coca .

Si la massa està congelada , cal descongelar-la previament .

Untem la pasta de full amb la mostassa.

Sobre de la mostassa hi posem els talls de formatge (ocupant tota la superficie de la coca)
formatge s'hi afegeix la tomaca tallada a rodanxes finetes.

Espolvorejem una mica de orènga i ho salem una mica .

Ho posem al forn entre 15 i 20 minuts .(Tot dependrà del forn de cadascú , sempre millor que anem vigilant una mica perque no se'ns cremi!!!)


Consells :

Al afegir els ingredients sobre la massa vosaltres mateixos podeu fer la decoració al vostre gust .

Sempre poseu el paper de forn (normal ment ja en porta un l'envas de la pasta fullada)sota massa perque no s'enganxi a la safata .

Es pot menjar freda o calenta està bona de les dues maneres.

Bon profit i bon cap de setmana a tots!!!

Si algú prova de fer la Coca ja m'explicareu que us ha semblat!!!

1 comentari:

Montse ha dit...

Jo fa temps que la faig fer i és molt bona i ràpida de fer.