Necessitem, per a 4 persones :
4 cuixes de pollastre
2 llimones
2 cullerades de sucre
50 ml de soja
sal i pebre
Treiem la pell del pollastre i separem la cuixa de l'entrant
Mentres anem escalfant el forn a 200-250ºC( dalt i baix)
Col.loquem el pollastre salpebrat en una plata pel forn i hi afegim un raig generós d'oli.
Coem la carn al forn fins que estigui enrrossida,l'anem girant de tant en tant .
En un got mesurador hi afegim : la salsa de soja , el suc de dues llimones , la ralladura de la pell d'una llimona i el sucre; ho remenem fins a dissoldre el sucre.
Un cop el pollastre estigui ros , s'afegeix la salsa sobre les cuixes. Abaixem la temperatura del forn a 170ºC i ho deixem coure durant 20 min més , vigilant que no es cremi!!!
Ho podeu acompanyar amb arròs bullit , patates o amanida.
Abans d'acabar us passo l'enllaç d'una pàgina de cuina on hi he llegit una recepta que és molt fàcil de fer i ha de ser bona , si més no diferent : maduixes amb boquerons i vinagre de modena , el blog és:http://canelaycardamomo.elleblogs.es/....a veure qui la fa primer....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada