diumenge, 22 de març del 2009

vestit blanc...

No em direu que el vestidet blanc no és una compra basica de l'estiu...perquè és còmode , combina amb tot i sobretot per què quan a l'estiu agafem el to daurat de pell ens afavoreix tant....N'hi ha de tots els estils i per a totes les siluetes així que no teniu excusa per tenir un vestit blanc al vostre armari!!!
Del grup de la primera foto n'he escollit un i us he preparat dos outfits, els dos són informals .El primer està inspirat en un look de la kate Hudson

i el segon és un estil potser més comode , més que res perque no porta els super talons de l'anterior.......


i a vosaltres quin conjunt us agrada més ? Teniu pensat el vestitt blanc que us comprareu???
espero que us hagin agradat!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixó blanc si que m´agrada, tot camises, vestits...ara estava mirant una camisa blanca de volants per privalia, pero puja una mica el pressupost, aixo va pel "mateix" a veure si comencem a fer esport, je,je.!

eli ha dit...

Montse he vist el teu comentari del facebook...el vestit que t'agrada es de crochet i el pots trobar a la pag :http://www.elle.com/Fashion/Trend-Reports/Playing-Crochet/(imageIndex)/9/(play)/false# e´s d'una dissenyadora que es diu Rebecca Taylor....

Anònim ha dit...

avui sembla que no serà possible començar amb l´exercici. Volia, però tenia molta feina... Bé, un dia d´aquests...! endavant el vestidor de nines!! pero sin presionar al personal, eh?