dijous, 5 de març de 2009

una de cine .....i la quiche


Després dels ultims caps de setmana mogudets aquest em quedaré a casa ...el més probable és que vagi al cinema ,la última pel.lícula que he vist ha estat Australia que val la pena només pel seu protagonista el Hugh Hackman, aquest noi ho té tot :canta ,balla ,presentador dels oscars,actor i és guapisssssssisssim!!(crec que ja va quedar clar en algun altre post....).La peli d'aquest cap de setmana serà la nova del Clint Eastwood , Gran Torino....ja en tinc ganes!!Qui havia de dir que el Clint que feia els spaghetti westerns arribaria a ser tant bon director....des de Sin Perdon , Million Dolar Baby,Mystic River (la meva preferida),El intercambio....totes excel.lents!!!

Després d'un cinema normalment ve una sessió de pizza (espero haver-ho compensat amb la doble classe d'step i aerobic dels divendres..jeje) i per anar mones i estupendes us proposo aquest look rosa i vermell (anys enrrere mai hauriem combinat aquests dos colors però ara...diria que si!!)
Bon cap de setmana a tots!!!!
I per acabar , la recepta :
QUICHE D'ESPINACS I FORMATGE DE CABRA

Ingredients :

  • Làmina de pasta brisa (fresca hi ha les de la marca Nestle que tenen forma rodona ,també pot ser congelada com per exemple les de la Sirena que són rectangulars i les haureu de descongelar prèviament)
  • 250 gr d'espinacs frescos o bé congelats (jo ho faig amb espinacs frescos ja envasats en bosses , la mida és aproximadament d'uns 300 gr però ja hi va bé)
  • 50 gr de pinyons
  • 50 gr de panses
  • 200 gr de formatge de cabra (per agafar una referència serien dos talls macos de rulo de cabra)
  • 1/2 L de nata líquida (equival a 2 tetrabricks petits )
  • 3 ous
  • sal
  • pebre

Passos:

  1. Saltegem els pinyons en una paella , quan agafin color hi afegim els espinacs i les panses prèviament salats.S'han de coure fins que l'aigua que desprenen desaparegui.
  2. Mentrestant escalfem el forn a 180º amb l'escalfor de dalt i de baix .
  3. Folrem un motlle per a fer la quiche amb la massa .Per a que la massa mo s'enganxi al moltlle cal que posem un paper de forn o be paper d'alumini entre la massa i el motlle. Un cop folrat posem uns quant cigrons o mongetes seques sobre la massa , així evitarem que al coure la massa aquesta es bufi o pugi.
  4. Posem el motlle al forn 10 min.
  5. Retirem el motlle del forn passats els 10 min.
  6. Amb la batedora electrica barregem la nata ,els ous una mica de sal i pebre.
  7. Mesclem la barrreja de la nata amb els espinacs , les panses i els pinyons en un bol.
  8. Omplim el motlle amb tota la mescla i esmicolem el formatge de cabra per tota la superficie .
  9. Posem la quiche al forn 20-30 min (escalfor de dalt i baix) durant 20 -30 min depenent de cada forn .

La podeu servir freda o calenta i si l'acompanyeu amb una amanida fresca ja teniu el dinar o sopar enllestit!!!

Que vagi de gust!!!!

3 comentaris:

dolo ha dit...

Hola, els bolsos de flecos m´encanten, je,je, pero no en tinc cap.

elisenda ha dit...

Titi....serà que no tens bolsos....ja tardes a comprarte'n un!!!!avui campana ...eh!!!!millor????
ja parlem!!!

Anònim ha dit...

Neeeena enhorabona pel teu blog!!!!Senzillament m. encanta!!
I a sobre hi ha receptes!!!ja saps que jo tinc receptes teves apuntades per tot arreu!
I a mes em poses al dia.
Una abracada ben forta i t. animo a continuar!!!!
Petons des de Costa Rica
Esther