dimarts, 31 de març del 2009

perfums i més perfums....

Només obrir el suplement del País d'avui he vist l'anunci ....

és el nou perfum de Dior , Miss Dior Chérie l'eau...jo ja havia utilitzat el perfum i ara treuen la colònia...l'he de provar..m'encanta olorar perfums ..jo crec que si m'hi hagués dedicat ho hauria fet bé!!!jeje!!Mai podria fer com aquelles persones que sempre són fidels a un matex perfum..en tinc tants...uns més dolços , d'altres més cítrics, uns per la nit , d'altres per al dia, els d'estiu , els d'hivern...no m'hi puc resistir...Si és cert que en tinc dos que fa anys que els utilitzo, són L'Eau de cerises de l'Occitane i 1881 de Cerruti, crec que mai em cansaré d'olorar-los!!!
...per cert ...no se si la coneixeu ja , però hi ha una pàgina web on es poden comprar perfums i cosmètica a bon preu i a més també es poden aconseguir marques extrangeres que aquí no estroben es : www.strawberrynet.com jo hi he comprat varies vegades ,és totalment segura i a mi m'ha funcionat molt bé!!! Feu hi un cop d'ull , sempre tenen alguna oferta!!!
Bé ara he de marxar a la feina ...espero que us hagi agradat!!!! I vosaltres sou d'un o més perfums???quins són els vostres perfums preferits???
Que acabeu de passar un bon dia !!!!

6 comentaris:

Montse ha dit...

CK one, és unisex, sempre va bé tenir-la a mà.

Anònim ha dit...

Doncs jo sempre canvio, però ultimamment m´ha passat una cosa molt rara amb una colònia de Prada (Infusion de Iris) l´any passat feia una olor molt bona i duradera, i aquesta última que em vaig comprar no olora a res, com si fòs una imitació barata, inclòs al Sephora em van donar la raó i me la vàren canviar.Peró de res de res. A una amiga també li ha passat.Per cert molt bona la poison midnight. Per cert felicitats per les mils i alguna més.

JGARCI ha dit...

Hey , que m´h colat amb el Anonim sòc jo la JGARCI

Aleyda ha dit...

Nena, no ho sabia que estaves tant ficada amb això de la moda. Tampoc va sortir en una de les nostres discussions i es que som ben diferents! No t'ho creuràs però jo no tinc CAP perfum, ni colònia... no n'uso mai...
Apunta a la llista de temes a discutir per quan ens trobem. Petons grossos!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.