diumenge, 8 de març del 2009

Doble celebració...


....ahir vaig anar al cine a veure Gran Torino i avui hauré de fer una doble celebració.En primer lloc perquè la peli està molt bé ,és un drama però alhora té molts punts de comedia àcida, molt recomanable...si aquesta tarda esteu avorrits jo no m'ho pensaria dos cops!!! I en segon lloc perque, ohhhh aleluyaaa!!,ahir tot i veure la pel.lícula en un multisales no ens vam trobar cap "palomitero"(dit dels qui mengen crispetes al cinema i es passen l'estona fent sorollets)a dos metros la rodona ,tot un èxit!!!
.....anem per feina ....
...amb aquest temps que esta fent, ara un fred que pela i demà un dia supercalorós, l'únic que em ve al cap per a començar a posar-nos alguns dels modelets que ja ens hem comprat és intentar mesclar-ho....per exemple ,ens podem posar un vestit de maniga curta amb uns leggings i una jaqueta de punt a sobre...si fa un bon dia ho deixem així i si fa fred encara ens podem posar un trench o un abric a sobre...aqui us deixo l'outfit d'avui!!!!!

aquest vestit m'encanta és de seda de la marca Blugirl i el podeu comprar a www.tmfas.com

espero que us agradi!!!!
Ah ,Victòria .....la Suellen va venir ....i si , va fer les dues classes!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nosaltres també hem anat a veure al Gran Torino, i la veritat ens ha agradat bastant. Es molt recomanable. Clint Eastwood es de lo milloret que hi ha en aquests moments com a director en el panorama cinematogràfic. Es un actor que demostra que a Hollywood també es pot envellir amb molta dignitat. Molt bona l´escena de quan es compra el tratje i pel que el farà servir després.