dimarts, 10 de març del 2009

bibiana vs patricia

Ahir va començar un nou programa cultural al canal 33 , es diu Ànima i el presenten el Toni Puntí i la Bibiana Ballbè, podriem dir que són l'extranya parella...oi?Volia veure el programa però només vaig veure el principi....em vaig adormir..no pel programa , estava molt cansada!!!Crec que estaré molt atenta a aquest programa no només per el contingut sinó per la presentadora la Bibiana Ballbè. Jo que em miro molts blogs ( i gairebé tots són en castellà..)he vist que la Patricia Conde és la seva "celebrity" preferida, els seus estilismes són molt copiats...doncs bé jo crec que nosaltres a Catalunya també tenim una presentadora "fashion" que és la Bibiana ....té unes cames llarguissimes que llueix amb els mini vestits i "super-talons" que sempre porta ...ens hi haurem de fixar....és una noia molt estilosa!!!

He penjat la meva interpretació al principi del post (jo volia al final però no ho he sabut com canviar-ho).




Ah...volia penjar una foto més actual de la Bibiana (així veurieu el pentinat que porta ara..una melena estil bob molt moderna )..però m'haestat difícil trobar l'imatge.
i vosaltres sou més de Patricia o de Bibiana??







1 comentari:

Anònim ha dit...

és respecte al teu post d´ahir!! gràcies a la teva informació m´he pogut compar unes munich a bon preu!! no se què faria sense tú!!