divendres, 17 d’abril del 2009

...un somni...

...noies ..la crisis apreta i jo intento frenar-me en la compra de roba i accessoris varis....però , ostres que difícil és...a més sempre que em compro alguna peça nova penso: on ho guardaré???
aquesta setmana santa " han caigut" un parell de sandàlies( havia d'aprofitar perquè després no trobes el número....) i ara gairebé farà una setmana que roden per casa perquè no els hi trobo un lloc o guardar-les...i no m'extranya perque jo visc en un pis petitó (mooolt mono però petit..).Normalment quan faig el canvi d'armari d'una temporada a l'altre sempre acabo fent una mica de neteja de lo que ja no em poso, sino seria impossible col.locar la roba....és en aquests moments quan sommio amb un vestidor com Dèu mana , com els de les pel.lícules o com el de Carrie a la peli Sex in the City!!! Mentres us deixo amb aquest look que he vist a Asos (www.asos.com), m'agrada força la combinació..


vosaltres que hi dieu? us agraden aquestes faldilles acampanades?
Bé , ja se que és divendres i normalment penjo la recepta....avui no se si tindré temps però sinó demà segur que en penjo una !!!
Fins demà i bon cap de setmana!!!

2 comentaris:

GEM ha dit...

M´encanta el look que has penjat, només que per mi la faldilla hauria d ser a la cadera, o sigui, més baixa. El vestidor es un somni per totes!! mentrestant tenim el vestidor...de nines! gracies ELI

dolo ha dit...

A mi també m´encantaria un vestidor com aquell, pero m´hauré de conformar amb l´armari.Petonets a totes