dimecres, 1 d’abril del 2009

gladiator,romanas.....

Tot i que l'any passat ja vàren estar de moda aquest any ...tornem-hi !!!Són les sandalies gladiador o romanes.....com preferiu!!!Molts dissenyadors les han tingut presents en les seves desfilades, M Kors,D&G,Miu Miu....però no patiu , si en voleu unes no cal dilapidar la paga extra de setmana santa perquè podem trobar-les fàcilment a Zara,Top Shop(www.topshop.com) o qualsevol sabateria multimarca de la vostra ciutat.....això si n'hi ha de moltes versions , planes , amb taló, amb cunya,altes fins al genoll i de molts colors diferents diferents....




de fet les celebrities ja s'han apuntat al carro de les romanes fa temps....i si la Kate i la Siena ho porten per algo serà!!!!



Em sembla que aquest tipus de sandalies o bé les odies o bé et fascinen , jo sóc més aviat del primer grup , per el meu gust per a lluir les gladiator cal tenir unes cames primes ,llargues i ben fetes ...(que no és el meu cas precisament.....) ohhhhh!!!!En tot cas jo prefereixo les planes i discretes.....


Per a les privilegiades que les podran lluir, aquí teniu 3 outfits diferents, el primer amb un vestidet túnica , el segon amb un vestit amb print floral i per a les més atrevides amb uns shorts texans!!!!!!
que us semblen les gladiator????gladiator o bailarines ????




5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, a mi m´agraden "algunes" gladiator, pero prefereixo les ballarines, ja que la meva estature i cames tampoc crec que em quedesin bé.

dolo ha dit...

Eh , que soc la dolo!

Montse ha dit...

Doncs a mi la veritat no m'agraden gaire.

www.lemusthavestyle.com ha dit...

M'encanta!!!!

eli ha dit...

lemusthavestyle gràcies per fer una ullada al meu blog..ara fare una ullada al teu!!!ciao