diumenge, 17 de febrer del 2013

les últimes rebaixes de B&L...i un blog per recomanar -vos

El post d'avui és una barreja de coses variades , 
aquests ultims caps de setmana no he pogut fer fotos així que no hi ha secció SV ( ho sento per el meu fan numero 1,el Salva ...jajaja)

...la primera part són les meves compres de rebaixes ....aquest any no tenia intenció de comprar res però al final he caigut !!!

L'americana FOFITO ....jo li dic així perquè l'estampat de quadros s'ho val!!!
Ha estat una ganga total de B&L ...valia 226€ i l'he comprat per 65 €....a la foto es veu molt formal però jo la veig amb uns texans amples  blaus i una samarreta blanca bàsica , tot més desenfadat!!!


El mocador i el bolso amb tons taronges ,el bolso també és de rebaixes...ja pensant amb la primavera perquè venen tota aquests colors vius desde el taronja al morat passant per grocs i blaus (cliqueu aquí ) i el mocador va ser un amor a primera vista de nova temporada 


Ja per acabar us volia ensenyar un blog nou que he descobert ....és el blog de moda d'un noi i es diu This fellow  http://thisfellow.com/  les fotos són molt maques , els estilismes  divertits , diferents i amb una estètica molt cuidada ...animo al Salva C i al Xavi T a veure si s'inspiren  !!! Vinga nois que vosaltres podeu !!!!


Molt bona setmana a tots !!!


1 comentari:

Raquel ha dit...

Ai quina fe que tens!!! Tot i que m'agradaria que agafés idees, hem sembla que no el vec amb aquests estilismes!!