diumenge, 11 de setembre del 2011

SV: vestit Poète


...demà oficialment torno a la normalitat, s'han acabat les vacances , la festa major i tot tornarà  a la rutina ....en part ho desitjava !!
He tingut el blog una mica descuidat i poc a poc espero tornar a publicar mes sovint .De moment us deixo amb un post que feia temps que tenia pensat ....
Es sobre la marca Poète...fa un temps , crec que l'any passat em vaig enamorar d'aquest vestit rosa de la Patricia Conde ...el de la foto és molt curt ( només apte per a super cames) , després em vaig assabentar que era de la marca Poète.



aquesta temporada d'estiu Poète ha reversionat el vestit "teresa", i l'han fet en vermell de quadrets i en blau bebé i el més important per a mi amb un llarg acceptable per a mi, :)

Em recorda els vestits que portava quan era petita ....a més és molt còmode i l'he combinat de diferents formes , amb sandàlies planes , amb botes camperes o bé amb talons ....mes informal o més arreglada en funció dels complements!!

...i bé , aquí em teniu...a la terrassa de casa fent el numeret un altre cop , :)




vestit ....Poète 
sabates ....... Lola Ramona 
bolso  .......bimba & lola 



bona tornada a la realitat a tots!!!

4 comentaris:

MásQueRopa ha dit...

q bonito por dios! m ncanta esta marca tiene cosas preciosas

bssss

Astupenda ha dit...

Te'l vaig veure posat.
Estaves "astupenda" !!!!!

Miss A ha dit...

En la foto de Patri me parecía rosa liso.
Tiene un corte muy mono.

betlem ha dit...

Eli soc la Tere juncosa desde l´ordenador de la Betlem, m´encanta el teu bloc. No coneixia aquesta faceta teva. M´agrada molt.