divendres, 5 de juny del 2009

...quina enveja....

....Fa uns dies l'Anna em va suggerir de fer un post sobre les tops actuals...la veritat es que no sabia per on començar...quines hi posaria?...les que a mi m'agraden , les joves promeses,les espanyoles....però després de pensar-hi vaig trobar la llista amb les 10 models millor pagades de l'any 2009 publicat per la revista Forbes...i com que som catalans i "la pela és la pela "aqui teniu la llista (de fet fa una mica de ràbia perquè a sobre de ser totes guapíssimes i amb uns tipazos d'escàndol , estan forrades!!!!)

1.Gisele Bundchen
2.Heidi Klum
3.Kate Moss


4.Adriana Lima


5.Doutzen Kroes


6.Alessandra Ambrosio

7. Natalia Vodianova


8.Daria Werbowy



9.Miranda Kerr


10.Carolyn Murphy

ja les heu vist....que us h semblat ?? són les vostres preferides?? qui hi afegirieu???i de les espanyoles quina us agrada???
bon cap de setmana a tots!!
eli


Hace poco Anna me sugirió publicar un post sobre las tops models...yo no sabia por donde empezar...cuales escogeria??mis preferidas?las españolas?la nuevas promesas???en fin....despues de estar nvegando por la red encontre la lista de las Tops mejor pagadas del 2009 que publica la revista Forbes, aqui las teneis( la verdad es que dan un poco de rabia porque ademas de tener un tipazo que te ....tambiés estan forradas!!!!!)

1.Gisele Bundchesn , 2.Heidi Klum, 3. Kate Moss, 4. Adriana Lima , 5.Doutzen Kroes, 6.Alessandra Ambrosio, 8. Natalia Vodianova , 9. Miranda Kerr, 10.Carolyn Murphy
ya las habeis visto, que os parecen son las que hubierais elegido?cual añadirias a la lista ?y tus españolas favoritas?
buen finde a todos !!!!
eli

3 comentaris:

jgarci ha dit...

Impressionant totes guapissimes, discrepo una mica en el tercer lloc per la Kate Moss, doncs l´haveu vist quant entra a alguna festa i lo feta pols que va quan surt? Petonets.

laura ha dit...

Hi ha un altra, la que és núvia del Leonardo Di Caprio, em sembla que es diu Bar Rafaeli o algo així, també és molt maca

estil ha dit...

Natalia Vodinova es la meva prefe de les que has posat! Peró joer son totes impressionants!!! Totes diferents entre sí.
D´espanyoles d´ara no sé quines són les que més tiren, Clara Alonso potser... però no és com abans amb la Mascó, Ines Sastre, Nieves Alvarez, Martina Klein, Veronica Blume.... les d´ara no sonen tant.

Muak!!!!