divendres, 20 de febrer del 2009

Dos+Dos !!!

....ja la tenim aquí .....es la reina de l'step!!!!...és un crack....la nostra idol!!!!!
i com que és la més moderna .....la foto també ho havia de ser.....!!!!!!
només ens cal saber el seu nom!!!!!! (22/05/09)
-----------------------------------------------------------------------------------------------


....Pels que em coneixeu una mica ja sabeu que tot això del shopping , els maquillatges,els pentinats , les revistes de moda i totes aquestes "chorraditas mil" m'encanten , però el post d'avui el dedicaré a l'esport!!!!o millor a l'step......o encara millor a tots els als que anem a les classes d'estep del Genís(el nostre supermegaprofe...):La Dolo , la Gemma , la Victòria ,la Carme,l'Ingrid.....(quan vegeu la foto ja em direu.....us sona???jeje)


Ara que fa pocs dies que he començat a escriure el blogg ho estic dient a tots els meus amics i coneguts (m'ho he agafat amb moltes ganes....)i algú em va suggerir fes un post de roba per anar al gym.....i dit i fet!!!!!aqui el teniu!!!!espero que us agradi!!!





207 comentaris:

1 – 200 de 207   Més nou›   El més recent»
Anònim ha dit...

"Tia, tia que guai," un aplaudiment el preofe i a totes les que el segueixen. Petonets

Anònim ha dit...

ola Eli...quina sorpresa,n sabia aquesta faceta teva..jo venc moda pero potser potser necesitare els teus concells...q bo el Dos-Dos..la veritat es que es increible lo be que ens ho pasem...no hi ha color,al mitgdia som les millors...no creieu?

eli ha dit...

...hola victoria...(que be un comentari nou....aixo motiva!!!)ostres si...jo m'ho passo de conya fent el blog i sobretot anant a classe al reus..és on desconecto de tot!!!!

Anònim ha dit...

tias tias, soc el dos dos!
Que guai! un raconet per mantenir el bon rollo dels migdies
Un petonas!

Anònim ha dit...

jajaja...que guai!tindre q avisar a la Gemma q el dos dos a deixat comenteri al bloc...aixo d que la estrell es posi amb contacte amb nosaltres no s´ho pot perdre...jajaja ara mateix l evio un sms..un petonet x totes...ah..i x a tu tambe estrella.

Anònim ha dit...

nenes!! nenes!!
DOS!!, DOOOOOOS!!!!!!!!!!!!
jajaj, que guai no?, si seguim així pujaràn el caché del Genís i haurem de reservar amb antelació per anar a la classe de la nostra estrella!!
Un petonàs!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

eihh!!!Salutacions des d'aqui,la llauri junior no es una catacrak del step com les super estrellas,pero tb soc adicta al jeinis body pump sou genials!!!!! un petonas a tots... CONTINUARA MMMMM

Anònim ha dit...

Ola Eli..podries enviarme les fotos del ultim sopor i si en tens d altres del gim a la meva adressa del mesenger?victoriapeople@hotmail.com ...ja et dono les gracies x adelantat..avui has fet campana t em trobat a faltar...dema faig campana jo,em lliurare de veura a la impresentable de la suelen...la llastima es que tambe em perdre la super clase del Pep i la supermega clase del Genis..crideu una mica x mi...jajaja.petonets

Anònim ha dit...

hola!!! Sóc la grititos contenidos!! Això està molt molt bé. Missatge pel 2+2: tinc "agulletes" fins a les pestenyes!!! Petonets i anem parlant

Anònim ha dit...

Jua jua juaa! Qui es la "grititos contenidos? El dilluns que es presenti! jua jua
Ei, canvieu de tema que aviat no passare per la porta
Aixo de Suellen, esta molt aconseguit. sabeu si te la mateixa aficio?
DOOOSSSS DOOOOOSSSSS!!!!

Anònim ha dit...

jajaja...aixo d Dallas esta molt B...JO li vaig posar el nom d Suellen pq el nom d la inombrable comença per Su..pero es cert que el personatge li queda força B,tot i q m inclino a pensar q te + coses del seu marit J R...jajaja..es per aixo q me fa yuyu quedarme sola al vestuari amb ella...quina pooooooor ¡¡¡¡un petonet per tots i totes menys per una....soc l anonim victoria..

Anònim ha dit...

hola nens i nenes!!!!q pasa?esteu molt apagades...com diu la Gemma "ESPABILA"...i a veura si escribim una mica...un moixonet o millor dit moixoneta m ha dit que les clases del divendres van ser una canya,sobre tot l aerobic...i jo m ho vaig perdre...aixo va per tu estrella..fes el favor de reservar ls super clases(que no vull dir complicades )per cuan i sigui JO...jajaja...el que no m ha dit la moixoneta es si vau poder gaudir de la inestimable presencia de la Suellen...q algu em posi al corren..

eli ha dit...

....bueno...com no la suellen va àpareixer i va fer les dues classes...a mi el que més gràcia em fa és quan ella sola riu les gracietes i es fa la seva festeta!!!!...bueno ...ara ja queda poc per la classe de dema...quine ganesssss...a veure que ens haurà preparat l'star!!!!

Anònim ha dit...

DONS A MI AIXO ES EL QUE EM FA MES POR.....ELS ESQUISOFRENICS I SPSICOPATAS TENEN LA TENDENCIA A RIURE SOLS...NO LI VEUS UNA MICA DE CARA DE VENEITA CUAN RIU SOLA?JO PER SI ACAS JA NO EM QUEDARE MES SOLA AMB ELLA AL VESTUARI...PERQUE CANTA RIU I FA UNS SOROLLS QUE NO SON PRECISAMENT EL DELS CRISPETAIRES..JAJAJA

Anònim ha dit...

Tia tia tia!!!! Has triumfat amb el blog i amb la seccio dos dos! Nenas, esteu preparades per la masterclass de demà? Ens ho pasarem molt bé, ei dos dos, que ens regalaras demà, amb que ens sorpendras? Petonets!!!

eli ha dit...

ole, ole! gemma faltaves tu....!!!!fins demà !!!!

Anònim ha dit...

Tia tia tia m´ha encantat el post d´avui es total, que bé ens ho pasem, som adictes!!! I la Victoria s´ho ha perdut...No puc imaginar que passara demà, si la estrella diu que sera brutal ja ens podem preparar pel subidon, quina emoció!!! Petonets

Anònim ha dit...

Nenas, que ja ho fet malament, que no soc anonim, soc la GEM!!!

Anònim ha dit...

Ei! que jo he dit que m ha sortit una class que a mi m agrada. Res de superclass. De fet...no m en recordo com comença....improvissarem!!!
DOSSSSDOOOSSSSSSS
Petonets
ah! jo tambe estic enganxat....A vosaltres

Anònim ha dit...

Dons si aquet mitgdia me perdut al Genis,pero com el dimars tambe me el vaig perdre....aquest vespre e anat al gim i le vist un moment mentre donava classe d step i com e arribat tard e anat a fer classe d cicling amb el Manel(ja sabeu q a mim agraden totes).Com n podia ser de altre manera el genis gaudia de la presencia de la nostre estimadisima suellen!!Gemma feliÇitats,ja has pogut entrar al blog..fins demaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

jajajaja...m equivocat com la Gemmma...l anonim d avans m imagino q amb el q m agraden totes ja imagineu qui soc..pero per si acas soc la Victoria.

Anònim ha dit...

Avui, despres de classes, me ha vingut la Suellen i em diu:"A mi no em diguis res en mig de la classe, davant de la gent". Jo li he dit que no li he dit res malament. Ella,ha començat a burnar com un gos, i jo li deia com el Cuni" PROU, PROU, no envull sentir mes, sempre dius el mateix, el mon contra tu. Vas al vespre i la lias, al migdia igual...I ella bupbupbup, he fotut un crit de Susana, a la merda! i a marxat amb la cua entre cames
Divendres que ve, possare 4,5 steps davant la tarima, sobre les 12.
no li havia dit mai a ningu,aixo de a la merda! Us juro que m he quedat mes a gust.......

eli ha dit...

Aquesta tia està "sumbada"....que li costava moure l'step!!!a mes Gemma depres que tu canviessis de lloc s'ha equivocat varies vegades.....sap que vol dir ..no?que te copia!!!!!jejeje...genís tota secta ,crec que hi estaran d'acord, estem amb tu!!!!

eli ha dit...

....la suellen a banda ....les classes d'avui ha sigut una passada, molt , molt beeeee!!!i la música molt bona!!!ara ja esta tot dit!!!

Anònim ha dit...

Moltes gracies Eli!
El meu cap, quan li he explicat, va i em diu: Felicitats!!
Petonets i bon cap de setmana, sectaries jajaja

Anònim ha dit...

Tias tias tias q fort!!! Molt bé dos dos, et felicito, la paciencia te uns limits i no tenim cap necesitat d´aguantar segons que,tot club de fans en ple ESTEM AMB TU, pert cert, encara porto el subidon del divendres, 3 super classes!!! l´step espectacular i la resta increïble! Nivell insuperable, volem més jejeje!! petonets!

Anònim ha dit...

molt be Dos Dos i pensa que no ha tingut ni la mitat de lo que es mereix....te sort de qu esta rodeixada de gent com cal i no de carronya com ella...i no tindra el que vol,que es que ens embrutem les mans per ella..nosaltres tenim mes Clase i la certesa de que fem el que toca i de manera sincera...el divendres que ve no m ho perdre x res...jajaja..ANIM DOS DOS el teu club de fans sempre amb tu...un petonas .ei!!!! GEMMA els teus cds impresionants..em tens enganxadisima a ells..ets una canya..muaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Hola, jo no hi era, pero genís passa de la suellen , no val la pena perdre temps per aquesta mena de gent. Petonets a totes les de la secta

Anònim ha dit...

Holaaa!!! Per fi m'he enterat bé d'ho del divendres, home!!! Molt ben dit. La Suelen es força rara, eh??. Després quan jo marxava, estava menjant el coco a una noia al passadís. Gemma, em breu adictes al combat!! Per cert, no us feu mal a les mans amb les ungles o sóc jo l'única rara?? Ens veiem dijous nenes y nen (em sembla Genís que ets l'unic)

eli ha dit...

grititos escondidos és la grititos contenidos????de totes formes....combat total!!!!a mi cada cop que el faig em queda l'esquena i els braços baldats!!!!

Anònim ha dit...

Tias es veritat!!! aixó son agulletes estrella jejeje... I també crea adicció, la musica es total però res seria el mateix sense dos dos, no hi ha color!!! Petonets nenas!!

victoria ha dit...

ostras ,ostras..lo del divendres amb la suellen es increible.aquesta tia no se de a on ha sortit...te una sang freda que no es de aquest planeta...i a sobre es creu que es ella la ofesa..Jo el dillums sense falta posare una queixa escrita perque crec que no pot quedar amb paper mullat aquestas accions tant fora de lloc i que posen al Genis en una situacio tant incomoda...nosaltres anem al Reus a fer exercici i disfruta i ha sobre tenim un profe que ens encanta...no tenim perque aguantar les bojeries de aquesta tia...anim Genis que com diu la Gemma...les teves clases son increibles espectaculars insuperables....i moltes coses mes.apa fins dillums!!!

noemi ha dit...

estic amb tu Victoria. Si amb una queixa escrita conseguim alguna cosa, jo tmb n'hi fico!! Quina manera de tallar el rotllo. I com cria al tia!! El supergenís, va reaccionar molt bé i la classe al revés, molt original, així que si cal cada divendres fer-ho, som-hi. Per cert, 2+2 les classes acollonants les dues. Fins dimarts, espero. Petons

dosdos ha dit...

Tias, tias, moltes gracies pel vostre soport i la vostre paciencia. Ahir, hi havia una queixa d una noia de la tarda en contra de....LA FOLLONERA! BINGO! Ho ha extret d internet, i va sobre el dret d admisio, tot molt correcta al principi, i al final acaba destrossant-la de dalt a baix, i signant amb noms i cognoms i nº de socia.
Res, moltissimas gracies per tot, i per ser com sou. NO CANVIEU MAI
Un petonas

GEM ha dit...

Ei dos dos, al final ho aconseguirem!!! i si hem de fer la classe mirant a la Meca doncs endavant, som les millors!!! Ningú ens amargara el millor moment del dia, aixó mai!!! Estem amb tu fins la mort, Per cert, les classes de dimarts molt bones, algun dia totes et sorpendrem a tu,(mision imposible) tias tias, us atreviu?

dsdos ha dit...

Ei, supernenas! torno a ser el dosdos. Al final li acabes agafant "gustillo" al blog aquest. Presi, em fas una por! No hi ha res que em faci mes por, que quan en porteu una de cap.
I dema....DOSDOS!!!!!!!!!
(per divendres, una classe de step de fons. Me ha sortit una mica rapida, desplaçaments amunt, avall, cap al cycling....o ja hi serem de cara al cycling jajaja

eli ha dit...

ostres step de fons.....això es nou...m'aniré mentalitzant pq em fan un mal els quadriceps....del combat!!!!força dos dos!!fins dema!!!

victoria ha dit...

hola hola...ja porto dos dies fen el salt... i dijous estic fora..tindre que posarme les piles perque això no potser, a veura si para de ploura i surt al solet perque em fa molta falta...de totes maneres el divendres veure l estrella i això ja motiva tot i que el sol calenta molt i jo cuan surto de la clase de l estrella estic glaçada...jajaja...pero he de dir que al igual que el sol m aporta moltes vitamines..OLE MI NIÑO!!!!!he!!! crideu força per mi al body pum.

dosdos ha dit...

Eiiiiii! girls girls girls.
La follonera no s ha quedat al meu step de les 8 vespre. Serà el inici de un gran final? La sol-lucio, demà a les 13:30....o 12:30!
Un petonàs

Anònim ha dit...

Tias que fooort!!!! Q beeee!!! Aixó fa bona pinta, jo diria que anem bé, demà step de fons i nubes per tothom!!! Ei victoria, avui ens ho hem passat total, volia anar a buscar el mòbil i enviar-te una foto però... com perdre 1 minunt de la superclasse? ho sento tia, ja la repetirà d´aqui 3 anys. Us heu donat conte que mai repeteix coreo? A veura demà que passarà, Subidon!!!

GEM ha dit...

Nenas que soc la GEM!!!

dosdos ha dit...

Ei Gemma, que si que la haviem fet aquesta. Els estrenos de coreos, son els divendres. Els altres dies potser les maquillo una mica, pero ja les em fet amb algun pas canviat, o ho girem...

GEM ha dit...

Hola dosdos, si que recordava aquesta coreo però de fa molt temps! ja ho dius tu que canvies algo, i sobretot ho gires, veus? ja no es la mateixa!! El que no es normal es que una coreo teva de fa tants anys avui dia encara es actual, al.lucinant!!! ets la estrella!!

Anònim ha dit...

per a mi sempre sòn noves...nomes cal que em mireu cuan despres de acabar la coreo diu...primer bloc.. la meva cara es un poema dons ja he oblidat el començament..jajaja..despres em comença a sonar..imagina cuan pasan 24 hores ja es nova del tot...ho veus genis..¡soc un xollo!...jajaja. a veura si dema estem de sort tots plegats i no tenim que aguantar a la Suellen.petonets de bona nit.

eli ha dit...

bueno bueno....això cada dia està més animat ...jo perdent-me la serie fidels....volia dir infidels, per estar amb el blogg!!!i sobre tot amb els dos+dos!!!!ens veiem demà....vindrà o no la "loca dela colina"...feu apostes!!!!

victoria ha dit...

eiii!!!!que soc la Victoria..de totes maneres suposo que era de adivinar perque no crec que hi haigi ningu que oblidi tan rapit com jo...

Anònim ha dit...

jo dic que vindra...es masoca i li va la marxa.

GEM ha dit...

Eli tia, quin bon rotllo el teu blog!!! Ja sabia que eres tu Victoria jejeje, jo dic que la niña del exorcista no vindrà més, m´en vaig a dormir que tinc molt mal de cap i no tindré la medicació fins demà 1.30... que sommieu coses boniques

dosdos ha dit...

Jo dic que si!
Aquesta li va la marxa, per tant, prepareu-vos per fer la classe de cara al cycling
mes petonets

eli ha dit...

Monumental l'atac de riure d'avui.....reieu de la Sra del cap vermell???la dona va a su bola...genial...però com ha dit la Gemma almenys no "entorpece"(no se com dir-ho en cat)..això si és tenir més moral que l'Alcoyano!!!!tot un mèrit...hi penso i encara la veig fent un giro....que no acabava mai!!!!

GEM ha dit...

Tia tia em sap greu riure però es que la cabell vermell fa la seva classe! i mira que explica bé el dosdos...l´he vist girant amb el seu propi acompanyament de braços i de veritat que plorava de la risa tias!!! La noia no molesta i això que va al seu rotllo... La classe espectacular i sobretot pau i tranquilitat q beee!!!

dosdos ha dit...

Es la 1ª vegada que ploro damunt del step. No podia parà. I ara, nomes de pensar-hi....JUAS JUAS JUAS. Jo no se per que ve. si fa el que vol!!
Aixo d avui, si que encara no ho haviem fet. Es que la veig...JUAS JUAS JJUAS

dosdos ha dit...

Que fort!!!!Dilluns va tornar!! A les 12 i pico a estava a la porta. Es odiosa!!!!!!!Es va quedar a la d aerobic...a la de pump..i a la de step....Sort que no li sortia el començament, es va rallà, i va marxar al quart de començar. Quina tia!!
Petonas a totes!!

GEM ha dit...

Ai si que fort dilluns...quan la vaig veure casi que em desmaio! Però ens ho vam passar total, no podrà amb nosaltres jeje, avui a combat ho hem flipat, ja som adictes q béee!!! t´ho has perdut Eli i Victoria, deixa ja la bici!!! Per no parlar d´step que era... rotllo funky!! Un 10 per dosdos, demà mes tias

eli ha dit...

..ho sé , ho sé no ens podem perdre cap classe q despres ens fas dentetes!!!!!bueno ens veiem dema al cycling .....sino ha canviat res amb el genís , no???que guay!!!

noe ha dit...

con diria la gemma, tias tias que fort!!! Quina pasada de classe. Ha estat bonissima. Res de un 10, un 12 pel dosdos!! Espectacular aquest step-funky. Ens ha sorpres.

GEM ha dit...

Tens raó Noe, dosdos es una sorpresa contínua!! Ja no se que mes ens queda per fer lo que si es segur es que cada día aprenem una cosa nova, es espectacular tias!! Ei dosdos a dormir aviat que demà el despertador a les 6 mati, petons nenas

victoria ha dit...

joooooooo!!!!!!!quina rabia i jo que m ho he perdut!!!! i funky!!!encara em fa mes rabia...ei dos dos...me la repetiras unaltre dia plis? la disfresas una mica amb la teva imaginacio i segur que com diu la Gemma sera espectacular....dema vinc a cicling....al meu terreny..jajaja.m encanta perque en aquesta modalitat no m equivoco mai..JE JE...Bona nitttttttttttttt

victoria ha dit...

ei nens i nenes...he acabat ara mareix la queixa de l impresentable per presentarla amb las signaturas de les que hi esteu conformes...dema la portare per que la pogueu lleigir...necesito un a voluntaria(he pensat que podies ser tu,Eli) per corretgir-la,perque no m en amago,faig moltes faltes...i posarla al bloc dosdos per si hi ha algu que no ve..bona nitttttttt

eli ha dit...

ok victòria ...jo vindré dijous a step...cap problema per repassar-la!!i la pengem!!!

dolo ha dit...

Ei victoria jo no se si podre venir, pero compte amb la meva firma. Petonets i dos dos

victoria ha dit...

Q Eli? estas contenta...ha guanyat el Barça,jo no ho seguia pero sentia als dos homes que tinc ha casa i s'ho pasaben pipa..t'enviat un email amb la queixa suellen.si poguesis repasar-lo i portar-lo impres demà t'ho agrairia molt.gracies guapa. Ahh per cert que no dieu res de la super clase de ciclinc del Genis?que pasa Gema? que estas sense forçes?...el cd una pasada..muaaaaaaaaaaaaa

dosdos ha dit...

Ei nenas! que no passere per la porta. M ho creure, em rel-laxare, i...llavors...Foteu-me canya a veure si m espavilo!
Necessito propostes. Us fare la vostre clsse a mida. Juguem????
Mil petons

eli ha dit...

tias,tias , titias...em deixeu sola al vestidor amb la Suellen i despres passa el que em passa...m'he kedat de pedra...m'estava pentinant davant dels miralls del vestidor i la Su ve caminant seria cap a mi....grrrr...i se'm posa al costat i em diu : "perdona , te puedo decir una cosa ?"i jo :ah digues..i ella diu : "me da verguenza lo que estais haciendo, i no me pensaba que tu tambien .." i jo ...que a vegades semblo ruc ( i només a vegades..jeje) no li he sabut contestar i nomes li he dit :" doncs em sembla molt bé " .Però per dins he pensat:" tu ves fent el ruc...que d'aqui poc tindras sorpresa!!!!....ho havia d'explicar ...bueno que tingueu una bona mona!!!!ens veiem dimarts!!!

dosdos ha dit...

Tranqui Eli, aquesta sempre va amb la llagrimeta i fent de Calimero. A tothom li arrivar la seva hora..I ella la esta demanant a crits. Al final, convocare a tots els monitors i em presentare al presi. Em possa dels nervis, no puc amb ella!!!
Petonets a totes i sigueu una mica tremendones, que es mes divertit

victoria ha dit...

jajajaja....ELI no has pasat por?jo cuan me quedat sola amb ella al vestuari no les tinc totes...sabeu aqui ha enganxat al sortir de clase? a la Silvia i li ha estat dient que li fem bouling social...jajaja esta com una cabra..ei dos dos,avui molt b l step...m equivocat poquet avui!!!!!ei si algu va a cambrils i em troba a faltar ja sabeu a on trobarme...jajaja..Bona mona a tots

noe ha dit...

Ui Eli, a mi fa dues setmanetes em va fer alguna cosa similar. Em va agafar pel passadís i em diu... No me esperaba que tú fueras igual... me has decepcionado. Jo nomes li vaig dir... ay cariño, lo siento. jejeje. Bona mona a tots!!! Tinc unes agulletes al cul i cames... Em moro!!! Fins dimarts l combat!!

GEM ha dit...

tias on sou??? S´acabat la tontería, tanta festa tant menjar i tanta mona, demà totes a classe!! Tot es molt bonic però necessito vida normal, spaguetti i step... ei dos dos, com portes el mono? jo fatal, em fa mal tot de no fer res!!!

GEM ha dit...

tias com esteu? ja sabía jo que tants dies de festa no pot ser bo, estic feta pols, el combat total però a l´step ja no atinava... jo entenia perfectament al dos dos però les ordres no arribaven al meu cos...la coreo xuliiiissima!!! I el més important es que m´ha passat el mono jejeje

victoria ha dit...

eiiiii!!!!!com estavem al comentari 69 em feia pena canviar de numero,pero com ningu ho fa...ja ho faig jo!!!!!!....la imbecil de la Suellen(no puc parlar de ella sense que em surti cap descalificacio) ha posat una queixa sobre el DOS DOS i les seves "favorites"...com pot tindre tant de morro per girar la truita al reves i presentarse com la ofesa de la pelicula...despres de aixo si te la barra de entrar a fer les clases del DOS DOS es que definitivament esta per tancarla.. em de signar la queixa rapit i presentarla a veura si s acaba ja aquest mal son iens la podem treura de sobre..ei DOS DOS les teves favorites sempre amb TU.Anim.

dosdos ha dit...

Ei nenas! Que feu?
La follonera ens ha pssat al davant. Ha presentat un escrit de "20 tomos", queixant-se d algun monitor i sus amiguitas, que les reserva el sitio. Que se li fa moooving, i se li trepitja fisica i psicologicament. Que ella respecta a tothom, que ella respecta el lloc de tothom...blablabla
Mes del mateix!
Demà, farem una coreo que ja em fet, pero com sou molt, molt i molt bones....potser ho girarem jajaja
Bona nit nenas

eli ha dit...

definitivament a aquesta tia li falta un bull....a veure si demà podem entregar la queixa i enllestir-ho!!!!com és la dita...a cada cerdo le llega su san martin?¿o algo així..no? fins dema !!!!

noemi ha dit...

tinc un objectiu clar: agafar el compac d'avui i destruir-lo. Per favor!! pensava que em moria amb tanta velocitat. Dos+dos, amaga el cd perque le buscaré!!jeje. Per cert, crec que a la queixa hem de possar el número de soci(jo no l'he possat) xq sino no sé si seran vàlides les signatures. Fins demà.

GEM ha dit...

Tias tias quina passada de coreo!! m ´ha encantat el cd, si que anava rapid Noe, jo tenia la sensació cardio rotllo combat, ets genial dos dos, vull meees! Per cert, que vols dir que ens faras la classe a mida? si de idees no t´en falten, jo ja penso i no s´em acut res de nou, com no facis les 6 hores d´step... que us sembla nenas, en tindrem prou amb 6 hores? a veure demà que passarà, nivell estratosfèric!!!

eli ha dit...

ei gemma no et passis ..que a mi despres del body pump em tremolaven les cames....jeje a veure com estaré demà !!!tot i la musica " de prestao" d'avui ha estat molt bé!!!!imaginat si hagues estat la musica bona!!1fins dema!!!

dosdos ha dit...

Hola nenes, que tal el cap de setmana?
A punt per afrontar aquesta setmana nova? Recordeu que demà comencem el BOOT CAMP a les 13:30

Sargent dosdos

eli ha dit...

...es veritat...em pensava que era a partir del maig...jo si em dona temps baixo...a veure que tal...la gemma em va dir k també vindria ....ara no et "rajis" eHHHH!!!!
fins demà ..
petonets...de la recluta solé !!!

GEM ha dit...

Sargent dosdos: es presenta la Recluta Step, ja tinc ganes de saber com serà el boot camp!! Lo que es segur es que ens ho passarem molt bé, mes coses noves, impossible aburrir-se a les teves classes, increíble!!!

noemi ha dit...

jejeje, esteu torrats!!! Que és això de boot camp??? En funció com esteu dimarts deduiré. Ens veiem dimarts. Petons.

GEM ha dit...

Noe tia, aixó es entrenament militar, falta saber que farà el dos dos, has vist la peli "la teniente o´neil? doncs ja pots començar a pensar jejeje, a veure demà les agulletes estrella...

dosdos ha dit...

Eiiiii! que lo de aquest mati era veritat! Estem montant una festa a la Noovo,conjuntament amb la casa Honda, Noovo i el Reus deportiu. Farem un sorteig d una moto, i cada mitja hora farem una canço, una de combat, una de funky, un step i un dance. Tots dalt l escenari fent la mateixa coreo, rollo fama. Us hi apunteu? Va que ens ho passarem be. Animeu-vos, que tenim que ser entre 8 i 12
Petonets

GEM ha dit...

Ei dosdos, aixó d´actuar amb tu es molt important!!! Va si, fem-ho jejeje, Tias tias ara si, que fort! el boot camp al.lucinant, es molt heavy peró super divertit i s´ha passat la classe rapidísim! La teniente o´neil no res al costat nostre, No vegis, la classe plena de tios i només 3 nenas, ha agradat a tothom, molt bé dosdos, un altre classe sorprenent!!!!

victoria ha dit...

quina rabia....jo no m'en vaig enterar que començava la clase de BOOT CAMP...aquest rotllo es el que em va a mi...jo estic acustumada a que em fotin molta canya de maxitos...unaltre cosa es que aguanti..pero nomes per lo "picosa" que soc aguantare encara que despres tingui que anar a treballar de genolls...haa!!!i l'altre ventatge que es que sense coreo no m'equivocare...jajaja..aixi que sargent Dos Dos la recluta VTT(Victoria tot terreny)..es posa sota les seves ordres...Una única condició:no penso afeitarme el cap..jajaja

GEM ha dit...

ei nenas, anem ara a cal dosdos i ens fem un step? quin subidon tot el día, ja veus que ens va la marxa jejeje, i a sobre lo d´actuar, escenari, uuuhhhh!!! fa una estona quan m´he assegut a sopar m´adormía damunt del plat...

eli ha dit...

ei noies...avui al vestidor hem comentat de fer un altre soparet ...aquest div no va bé , l'altre és el pont i potser la gen tfa plans...hem pensat fer-lo el 8 de maig , divendres...com ho teniu???ja anireu dient!!!fins demà!!!

GEM ha dit...

eo club de fans!!! per fi ens hem desfet de la suellen bieeen!! encara no m´ho crec, que bé tias, el temps posa les coses al seu lloc, hem guanyat perque ens ho mereixem, som les millors!!! com esteu, que dormiu ja? clar clar... entre la classe magistral d´ahir i avui jejeje si que comencem bé la setmana!!!

dosdos ha dit...

Holaaa! Si si, la follonera ja no hi es! Aquest vespre la classe ha sigut una bassa d oli, quina passada!!
Ok Eli. M ho anoto a la agenda dia 8, nenas, teniu una cita. I ah! Tenim de provar les paellas de la Noe jajaja

victoria ha dit...

ei nenes i nen!!ja veieu que encara no estic dormin,pero e de dir que la recluta VTT ja ha punxat avans de començar..jajaja..estic com diria la Carmeta "MUERTA" i les abdominals increible el mal que em fan...pero dema em toca Manel i continuare patin..clar com que m'agraden totes..eh Gemma? lo del sopar per mi perfecta ja em podeu apuntar...ahh DOS DOS..l'estep d'avui m'agradat moltisim!!!Bona nittttt

GEM ha dit...

Jo també m´hi apunto, dia 8 sopar, ens ho passarem molt bé, que bé dosdos, la classe en pau! m´en alegro moltíssim per tu perque ets el millor, ens alegres el día a totes!!! La coreo d´avui m´encanta, la vas fer el primer divendres que vaig venir al migdía (gener 2008) ho recordo perque vaig pensar, quin nivell a aquesta hora uuuhhh! i quin bon rotllo totes!!!

RECLUTA STEP ha dit...

tens raó recluta VTT quines agulletes!!! abdominals increible i avui també a la cintura, del combat, que es l´unic lloc del cos que em faltava... però ens agrada que el sargent dosdos ens doni canya jejeje

dosdos ha dit...

Tia,tia! estas torrada que diu l altre. Gener del 2008 juas juas juas

GEM ha dit...

que si que si, ju jua jua que bó!! jo feia les teves classes del mati però com que em vas dir que al migdia feies step i aero G tot seguit doncs clar, jo divendres 1.30 a veure que passava, i aixi em vaig quedar al migdia, i era gener 2008!!! veus com tardas a repetir coreo?

dosdos ha dit...

Doncs jo porto una temporada que em sento estancat. Que ja fem mes del mateix. Tindre de demanar consell a la Suellen que segur que en fa mes que jo juas juas

GEM ha dit...

jua jua jua!!! m´estic rien sola! doncs d´aixo res, en serio, les teves classes son uniques i s´ens passen volant!!! a veure si m´explio, si ens fas la mateixa coreo tota la setmana cada classe ens semblarà diferent, perque cada día ens aportaras una cosa nova, i cada día et liarem un pollo diferent!!!!

noemi ha dit...

Estantac tu?? Genís que ens anem coneixen... Bé, us informo que si voleu les paelles de la Noe... Ja podeu tenir a mà un potet de "Eno sal de frutas", perquè us farà falta, jejeje. A la que surto de les verduretes i amanides, la cosa se pone fea.. Dosdos, totes le coreos m'encanten pero la millor indiscutiblement... l'Step-funky. Estas d'acord Gemma?? La va fer algú més?? A mi no m'importa repetir, va ser espectacular!!! Petons a tots/es i fins demà. A veure que ens espera... Jo intentaré venir al sopar.

GEM ha dit...

step-funky sens dubte increiblement espectacular i també voto repetir-la, clar que síiiii!! dosdos fa coreos impactants, nivell masterclass cada día, així que d´estancat res de res, ningu te el seu nivell, ningu fa aquestes coreos!! per demà sol-licito el cd "de prestao", el de la setmana passada que anava tant rapid jejeje

eli ha dit...

...be tant parlar de l'step funky em feu dentetes....jo no vaig poder fer-la aquell dia quina rabia...grgrrr...jo voto pq la torneu a repetir o bé una mica modificada....dos dos segur que ja ho tens mig pensat.....fins demà !!!!

dosdos ha dit...

Quedo parat! Jo creia que la barreja aquesta del step-funky no sortiria be.... M en alegro moltissim. Intentare fer alguna altre coreo de aquest estil
Petons

GEM ha dit...

Que beeeee més step-funky!!! tot el día que penso, no la repetirà, no la repetirà, i com no podía ser d´una altre manera, tindrem coreo nova d´step-funky!! fes un trocet a terra va si si jejeje, ets el millor dosdos! mil milions de gràcies

victoria ha dit...

eh!!!!!!! jo tambe vull provar aquesr srep-funky...ei dos dos avisem cuan la faigis,si conve trec a les marujas de la botiga avans...aviso,aquet divendres soc fora.jajajaja..per si acas.bona nit.,ei,dos dos avui he canviat al Manel per Eugenia a la nit aerojazz...i ha posat el cd aquell tant xulo de la musica del meu temps..que et sembla?he fet bon canvi?

victoria ha dit...

eh!!!!!!! jo tambe vull provar aquesr srep-funky...ei dos dos avisem cuan la faigis,si conve trec a les marujas de la botiga avans...aviso,aquet divendres soc fora.jajajaja..per si acas.bona nit.,ei,dos dos avui he canviat al Manel per Eugenia a la nit aerojazz...i ha posat el cd aquell tant xulo de la musica del meu temps..que et sembla?he fet bon canvi?

eli ha dit...

...la senyora dels cabells vermell m'encanta..però el que mé m'agrada són els seus meneitos ..jo crec que els hauriem d'incorporar en alguna coreo d'aerobic,jejeje...ah i m'en oblidava ...vosaltres també heu sentit els crits de gavina ???encara ric ara !!!!

GEM ha dit...

Tia tia tia, i tant que l´hem sentit!!! quin moviment per favor.. i a sobre dosdos ens ha vist riure i diu, que, ja hi som? llavors m, ha agafat l´atac de risa, no controlava!!! per cert dosdos, molt xules les coreos,i molt interessant la partició d´step, que no es normal però ja descubriré perque, ho he flipat!!!

dosdos ha dit...

Hola nenas, aixo de la del cap vermell...juas juas Es que nomes de escriure cap vermell juas juas veieu?? Espectacular!!
Gracies presi! La coreo era nova pero aixo de insertar un bloc dins un altre, ja ho em fet alguna vegada, tot hi que feia temps que no ho feiem amb step. Amb aerobic potser tinc mes tirada a fer-ho, pero be, ara el repte es l step-funky 2 M en sortire??
properament...a la sala 1
Petons

GEM ha dit...

i tant que t´en sortiras, sens dubte!! el que es imposible es imaginar que faras, es emocionant!!! ja entenc lo d´step i aixó no ho fa ningú perque quan no es simetric com a molt es repeteix tot cara al ciclyng i punto però clar, tu has de fer algun invent, m´encanta!!! la del cap vermell... juajuajuajua no puc parar de riure!

dolo ha dit...

Holaaaa, jo no la puc mirar, perque si no em perdo, i ara si comença a cridar no se que pot passar, petonets i adeu

noemi ha dit...

Jo vull ser com ella de gran!!! jejeje (la senyora de vermell). M'ha tret el pseudonim de grititos contenidos, tot i que de contenidos, ella, NADA DE NADA!!! Per favor, l'step-funky en dues setmanetes. Sino no el podre fer. Que vagi be!!

dosdos ha dit...

Hola Noe, que vols dir? que faci el step-funky a partir de 15 dies?
Cap problema! Coreos a la carta. Estic esperant propostes (decents)

GEM ha dit...

ei reclutas, dieu-me algo del boot camp, que, us ha agradat? que heu fet? estas molt feta pols victoria? us ho heu passat bé? ja tinc mono... demà combat tias, no ens ho podem perdre!!!

victoria ha dit...

Mira Gemma lo del boot camp va ser mortal,i per acabar-ho de remata body pum!!!La Gisela i jo van tenir atacs de riura al pum de la fluixera que portavem,al vestuari x dutxar-nos i vestirnos vam estar 3/4 d hora,jo no em vaig rentar el cap perque no podia mantenir els braços a dalt molta estona...i la Gisela nomes de pensar que tenia que aguantar el secador es moria...jajsja..mentres feia pum,vaig pensar en traspasar el rango VTT(victoria tot terreny) per el de VTT(Victoria Traspassa Titol)pero tot i que encara estic feta una merda,el dillums proxim ho tornare a intentar...ei DOS DOS has vist quin comentari mes llarc? dons ara per ara es perque els dits de les mans,potser es de les uniques coses que no em fan malt...jajaja.No se si enviarte un peto o una colleja...jajaja

GEM ha dit...

Victoria encara ets viva? jua jua jua que bo tia!! m´ho vaig perdre ooooh...jo també vaig quedar K.O. la setmana passada, avui el comentari general era que tots fets pols i que la classe molt bona, ens ho hem passat molt bé a combat i l´step era "activa tu mente", per cert, la cap vermell hauria de venir dijous perque divendres es festa i ens quedarem sense festival...

dosdos ha dit...

ei nenas, que tal? ja veig que aixo de la mili us va.( juas juas )
La sensació d aixo del boot camp, es que mola pero es destroyer total. Cada dia responc 5/6 respostes de que es aixo? Si ve tothom que ho diu, contant que dilluns eram mes de 20 pax, el proxim dilluns, ja us veig corren per el carrer juas juas
petonets i fins dijous!!!

GEM ha dit...

ei dosdos, com t´agrada matxacar-nos!! si si va, anem a correr pel parking, creuem el hall i llavors allà digues abdominals! i tots al terra de l´entrada, ens quedarem amb la penya jua jua jua

dosdos ha dit...

Em lleigeixes el pensament???
juas juas juas

GEM ha dit...

uuuuuhhhh!!! tinc una bola de cristal jua jua jua! dilluns que ve m´ho perdré perque al matí em treuen el queixal del seny... i jo em pregunto, sense seny, faré l´step com la cap vermell???

eli ha dit...

això del quweixal del ssenyy.....no serà un "escaqueo"...i espero que no et converteixis en un clon de la eva nasarre geriatrica perquè seria massa!!!!jejeje

GEM ha dit...

Nenas, quin mal de queixal, que horror!!! aixó no es pot aguantar, estic feta caldo, com si hagues fet 100 classes seguides de dosdos!!! que heu fet avui? era xulo l´step? quina pregunta mes tonta, segur que siiii!! bon cap de setmana tias

victoria ha dit...

ei Gemma guapisima!!!! no sabia que estas malalteta!!!!ja m'estranyava que el dijous no et vaig veura..jo n+`faig fer estep,pero casi ningu de la penya,ja semblava una mica"grititos contenidos"la coreo molt xula com sempre!!al final cuan ja me la sabia bastanr va canviar les direccions i com sempre em vaig liar..jajaja.recuperat aviat que no podem estar sense la presencia de la PRESI..un petonas.

GEM ha dit...

Tia tia gràcies... i també a totes que m´heu cuidat moltísim aquests dies... mai havia tingut unes amigues com vosaltres!!! avui estic millor, ja tinc ganes que dilluns m´ho treguin però... quans dies pasaran per poder fer classe ooohhh... vull ballaaaar siusplau dosdos!!!! mes gràcies a tots i un petó molt gran

victoria ha dit...

hola hola...definitivament,aixo del boot camp es matador!!!! aquesta vegada crec que no tindre tantes agulletes pero estic destrosada i cansadisima..potser es la convinacio de boot camp i despres body pum..de totes maneres la recluta VTT no es rendeix tant facilment i continuare fins que el cos s'acostumi o com diu la Carmeta fins que em lesioni(espero que noooooooooooooo)bona nit

Noemi ha dit...

Vuelta al cole!!! Despres de les vacancetes, no vegis com m'ha costat començar!! Presi, que tal va el queixalet del seny?? Ostres, si m'hagues enterat t'hauria dit alguna cosa per prendre! Bé, espero que estiguis millor i vinguis a suar en breve. Noies, dos+dos ens veiem dijous.

eli ha dit...

despres del pont la veritat es que costa...i només eren tres dies!!!a mes jo avui amb la musica que ha posat a step ....era tant xula que em desconcentrava...cccatch , per favor!!!de quan jo era jove!!!Bueno , lo del sopar com ho tenim???diuen que divendres sobre les 10 ??però encara no sabem quants som: l'estrella , la presi , recluta vtt, carmeta, ingrid , dolo, noe, jo...falta saber els del cycling matí(pep , balta)i les germanes llauri ??acabem de concretar !!!fins demà!!!!

GEM ha dit...

tias tias ja he resucitat!!! avui estic molt millor, encara molesta però be, tinc molta gana, no puc mastegar perque fa mal i jo vull spaguetti i step... quina enveja que em feu, totes ballant sense mi!!! tinc un mono horroros, necessito la medicació dos dos jejeje, demà no vindré perque la estrella no hi es però dijous vida normal i divendres de festa!!!

GEM ha dit...

i a més, la setmana que ve penso fer totes les classes dos dos i dilluns les tres seguides mes el pep a les 7 del matí, s´acabat la tontería, ja veureu ja...

Anònim ha dit...

hola hola!!!!quina setmana mes xunga que porto..dimecres res d esport,avui Barna isense poguer venir al mitgdia a patir i a disfrutar amb la penya,menys mal que ara vinc de nadar i de fer la meva tanda de abdominals a la sauna...dema tampoc puc vindre,pero sobretot poseume al corren de lloc i hora sopar que aixo no m'ho perdo..ahhh i si arribo tard guardeuma un lloc estreteigic per fer de les meves.....jajaja.fins dema a la juerga ..petonets

victoria ha dit...

ehhh que soc la Victoria i no un anonim...suposo que ja ho sabieu perque no hi han gaires sonadas que faigin abdominals a la sauna...jajaja

noe ha dit...

Nomes tinc un paraula per l'Step-funky: ESPECTACULAR!!! Que vagi bé el sopar i ens veim dimarts!

GEM ha dit...

I tant que si, impresionant increíble espectacular!!!! aixó de l´step-funky es una passada tias!! ei dosdos ja tinc la meva petició de coreo a la carta jejeje, demà t´ho explico que ara tinc una cita, anem a sopaaaaar!!!!

dosdos ha dit...

Ei nenas! acabo de veure les fotos del sopar. Que xul-les! Va estar be el sopar, no? Per estar improvissat!
Prepareu-vos per el dia de la festa del Reus. Anirem a sopar al restaurant del Reus, i despres a la Noovo, a veure que tal surt aixo de ballar amb public
Us espero a totes les reclutes al dilluns. Recordeu que si fa bo, potser agafarem bronzo i tot....

GEM ha dit...

Que passa tias!!! esteu dormint? jo he treballat tot el mati i encara portava el subidon d´ahir!!! però al migdia he dormit 4 hores... que bé ens ho vam passar anit, va estar super bé, la foto es xuliiisima!! lo de ballar en public amb la estrella serà genial, oportunitat unica a la vida jejeje, dilluns la classe al carrer, va sargent, si si siiii!!!

victoria ha dit...

jajaja....quin susto,acabo de obrir el blog i surt la foto amb primer plano,tenia el Victor aprop i l pasat rapit..jajaja...es que sempre estic al mitg del meollo...ell ja em coneix,pero en aquesta foto faig cara de borratxilla..jajaja..quin susto,no se si li ensenyare..

eli ha dit...

...bueno bueno...va estar super guay divendres..encara me'n recordo de lo de les boles xines i la dona del cap vermell, jijiji!!!!
ah victoria!!!ara he penjat més fotos "sopar dos dos noves fotos" i la ultima es molt bona!!!bueno fins dema!!petons a tothom !!!!

eli ha dit...

ostres avui ja he provat el boot camp!!!!ha estat com tornar a l'insti ...i a mi m'havien penjat de gimnastica!!!(..al reves que tothom...)..està força be...la classe es molt entretinguda i a mes avui hem anat a la pista exterior..de moment crec que estic be , demà ja veurem!!però el proxim dia portaré una gorra pq amb ulleres de sol no s'hi val no???fins demà!!!

recluta step ha dit...

nenas nenas, quina canya de classe, no siento las piernas... ha estat super guai tot, i m´ha passat rapidissim!! lo de les piques en cercle molt divertit i molt bo lo de saltar per tot el hall, m´ha encantat, jo flipava en colors, hem donat la nota jejeje, despres al pump ja no podía dir ni fava però com que hem acabat a i quart no m´he donat conte que ja sonava la musica d´step i clar, m´he quedat i m´ha entrat un subidon que ni te cuento!!! molt bé dosdos el b camp i tot, ets el milloooor!!!

eli ha dit...

..ei noietes....algu m'ha dit que esteu assajant molt per el dia 28!!!!com ho porteu????que tal les coreo????espectaculars segur.....petons,ens veiem dema !!!!

noe ha dit...

manbo dreta manbo esquerra gir y a terra!!! així acabaré el 28!!! ay ay ay ja puc entrenar!! coreos, molt xules com sempre.Fins dema guapes!

dosdos ha dit...

Tias tias, ja soc aqui!!!
Vinga Noe, que aixo es pa sucat amb oli per tu!
Un peto molt fort i força DOSDOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GEM ha dit...

nenas nenas!!!! avui no es el meu dia, sort que us he vist de 1.30 a 3... que es aixó d´anar totes a Londres? estem torrades!!! ei dosdos ja veig que has tornat, si no ens escrius el blog queda parat, ja em se totes les coreos jejeje totes xuliiisimes!!!us deixo que tinc deures, he de repasar tias

dosdos ha dit...

Ei Gemma, bona minyona. Aixi m agrada, ensejant.
llastima avui, que no em tingut temps per partir la classe. Hagues estat espectacular
dema la class d´aerobic. Serà aborrit, per que es com veure una peli que saps el final..pero...tot sigui per l espectacle de la noovo
Petons

GEM ha dit...

jajaja que bo dosdos, partir l´step d´avui?? et va la marxa... ja la repetiras al juny de 2011, era al.lucinant la coreo i aixó que no tinc el día i demà d´aborriment res, aixó no passa mai a les teves classes!!! x cert, que hi dius de venir amb nosaltres a Londres? jo diría que sense tu no hay viaje...

GEM ha dit...

TIAAAAAAS!!!! que foooort, la cap vermell!!! juajuajuajuajua es bonisim! es mirar-la i no parar de riure! per no parlar dels crits que fot, diu la victoria que se la sentia des d´el ciclyng juajuajua! el proper divendres li penso preguntar com es diu i que on es compra les calces "eva nasarre", no em tallare ni un pel perque encara portaré el subidon de l´actuació de dijous, ei dosdos, ja faig bé el funky amb la musica!!

dolo ha dit...

Que fort la foto, je je, jo no puc amb ella es terrrrrible, gema l´hi preguntes l`ho de les calçes i el proxim div arribem totes com ella.
Petonets i cap a london

GEM ha dit...

tias tias, estic muerta!!! que bona la classe de combat, cada dia m´agrada mes i la d´step al.lucinant, la victoria no atinava despres del boot camp d´ahir jejeje, ei dos dos, l´step simetric que fan altes profes sempre es facilisim en canvi el teu es concentrar-se totalment per no equivocar-se perque...mai es del tot simetric!!! vaig a repassar les coreos de dijous nenas, fins despres

dolo ha dit...

Si gema el comat molt be, a part "de les patades", que soc tan pato que no em surten m´hauras de fer classes particulars gem, besitos

GEM ha dit...

Eli tia, la teva espuma de cabell es perfecta per actuar!!! me la deixeras demà? fem un canvi, demà t´emportes la meva i jo la teva siusplau que es molt important... es que amb el moviment dosdos ja veus com acabo cada día i clar, demà he d´estar presentable i veig que amb la teva espuma no s´em mourà ni un pel en tota la nit jejeje

eli ha dit...

ok gemma , això esta fet cap problema !!!!dema fem el canvi!!!!quins "trapicheos" que ens portem..eh!!!!copa, lliga i champions!!!!

noe ha dit...

ayayay, el dia NNFR (noe no facis el ridicul) s'acosta!!! Em sembla que em comença a fer mal la cama!!!no se si demà podré rendir al vespre, jejeje. Haure de tirar de café a partir de les 18h, sino, segur que m'adormo. Suposo que tots/es esteu amb la final de la champions. Jo vaig a practicar el tema del contorsionisme de l'intermig de l'aeròbic. Fins dema al pump!!

GEM ha dit...

que bo noe!! jo ja m´el se, a veure demà, segur que ho fem tot perfecte, dos dos ha d´estar orgullos de nosaltres!!! copa lliga i champions però ara vaig amb el combat, per cert Eli, la espuma molt bé, encara vaig pentinada del mati!!

eli ha dit...

....al final ahir tot va sortir molt be!!!!sobretot el step funky i el combat!!!!felicitats noies!!!
jo avui en ppi vull anar a step però ja veurem...si aguanto ..sino ens veiem a ca la Carme!!!

GEM ha dit...

Tias tias que fooort!!! que bé ho vam passar actuant a la noovo, quins nervis tot el día, al mati em trobava fatal.. a les 9 de la nit erem al gim fent l´assaig general i no vegis quina euforia que portavem!! ho vam passar genial, divendres tothom deia que va agradar molt, sobretot el combat!! i per rematar la setmana fantastica anit totes a ca la carmen!!! sabeu que es el millor? fer el mateix tots junts sempre, per anys que passin, i les classes també o.k. dosdos??

noe ha dit...

Hola!. Em sap greu divendres no haber anat al Lizarran, pero al sortir de ca la Carmeta, a les 23h gracies als meus veiïns que sembla que els encanta perdre el temps, vaig anar a casa xq estava rebentada!! Q tal us va anar?? Jo avui sembla que bem començo a recuperar. Ens veiem dimarts!!

noe ha dit...

Ostres, no puc publicar el comentari que tenia preparat!! A veure si ara si que puc.

eli ha dit...

ei noe...si k pots publicar els comentaris...es k he hagut de posar un filtre pq es veu k hi ha gent amb poca feina k em deixava comentaris que estaven fora de lloc...ara abans de publicar-se jo el hi dono "l'autorització"...k hi farem!!!!ens veiem dimarts!!!

Anònim ha dit...

Eli passa d´aquesta gent que posa aquets comentaris, nosaltres "forever" petonets.

dolo ha dit...

Ei que soc la dolo, titi

noe ha dit...

vaig a confessar algo incofessable. Avui, hagués pogut anar a boot camp pero... EM FEIA POR!!!! Només escoltar a la recluta Step i a la reclluta VTT m'ha entrat el pànic!! Demà pero, no falto al combat ni a l'step. Adeu guapo/es!!!

recluta step ha dit...

Noe tia!!! t´has escaquejat, quina passada de classe, ens ho hem passat genial, hem fet parelles i jo no puc amb els tios, soc "peso pluma"!! ja em veus a mi arrossegada sense compassió per tota la classe...sempre seré una recluta oooh... molt bé tot dosdos, estic K.O., per cert tias, divendres a les 9 de la nit classe de funky-dosdos a la plaça Llibertat, no parem nenas!!!

GEM ha dit...

tias tias, que fort...aquest matí m´he quedat sense bici ooooh... he arrivat a les 6.45 i la sala era a tope, quina rabia que m´ha fet, volía morir-me!!! total, que he anat a la sala fitness a correr a la cinta, sort que l´Eli m´ha deixat el seu mp-3, o 4, perque aquell traste es molt modern!!! he estat mitja hora, 20 minuts de carrera continua i jo com si res tias, pensava que no estaria tanta estona despres de 10 mesos sense correr però clar, com que tenim el millor profe del mon, estem super ben entrenades!!! gracies dosdos, per tota la canya que ens fots al migdía, vull meeeeees!!!!

GEM ha dit...

nenas, on sou?? ja veig que si no escriu dodos passeu de tot... molt xulo l´step d´avui, era mes llarg que un dia sense pa!! demà totes a la plaça llibertat, de moment serè la unica que farà la classe, la resta venen per suport moral, doncs vosaltres mateixes, us ho perdreu jejeje

dolo ha dit...

Hola gema, soc aqui , jo vindre amb els peques a veure si els agrada i ballen ells, no crec son ferestecs com son pare, je,je, besitos.

eli ha dit...

..ei nenetes....jo i el miquel també vindrem a treure el cap i a donar suport moral!!!!

GEM ha dit...

bueno...al menys tindrem public!! ja em veig al dosdos fent la classe amb una única alumna, jo!!! la eugenia suposo que també ballarà, a veure si s´anima algú mes, crec que si perque amb el profe que tenim segur que no hi cabrem a la plaça jeje i l´any que ve ho haurem de fer al Central Park de New York!!!!

noe ha dit...

llamada urgente al comite de apoyo moral!! Soc la Noe. Avui quan surti de treballar anire a donar suport a la plaça llibertat. Portare sabates més o menys comodes per si un cas. En cas de necessitat, l'Ivan i jo ens possem a ballar!!! jejeje No, no, jo només faré hornor al meu primer nom, grititos i aniré cridant. Com no faré la coreo, segur que no em perdo al cridar. Fins despres guapes!

eli ha dit...

...esta clar que el mon esta ple d'IMBÈCILS...pero no hi podem fer res...gracies a aquesta gentussa he hagut de posar filtres a les fotos dels sopars..ara no es poden veure..si algú les vol tenir-les només cal que em doneu un pen o be per e- mail i uns les envio sense problema...
mil gràcies a tots per seguirme al blogg!!!
força dos +dos !!!
elisenda

eli ha dit...

...esta clar que el mon esta ple d'IMBÈCILS...pero no hi podem fer res...gracies a aquesta gentussa he hagut de posar filtres a les fotos dels sopars..ara no es poden veure..si algú les vol tenir-les només cal que em doneu un pen o be per e- mail i uns les envio sense problema...
mil gràcies a tots per seguirme al blogg!!!
força dos +dos !!!
elisenda

dosdos ha dit...

Anims Eli! Passa d aquesta xusma, que es mouen per envejas i gel-losies. Segueix amb el bloc i no et desanimis. Crec que puc parlar en nom de totes; ESTEM AMB TU ELI! segueix aixi
Un petonas
Força dosdos!!!!!!!!!!!!!

GEM ha dit...

Eli, estem amb tu, molt bé dosdos i clar que pots parlar per totes, el teu club de fans som un pack: inseparable-indivisible, bon cap de setmana!!!

noe ha dit...

ei dos+dos, tenies tota la raó. Vaya quin antull que tinc!!! Mira que sona lleig en català l'"antojo".jejeje. Divendres vaig guanyar un concurs, el de camises mullades!!! Vaig arribar xopa, pero del tot!! Bé, guapo y guapetones, ens veiem dijous al pumb. Avui, no sé perque, però estic rebentada.

eli ha dit...

...ei,nosaltres deu ni d'ho( a veure qui en fa la traducció en castellà d'akta expressió...jeje)de com vam arribar...jo també ho he buscat el dicconari:antull, caprici , capritx, rampell, baterola, desig...oleeeee!!!!
fins dijous!!!

GEM ha dit...

ei nenas, de que va aixó del "antojo"?? que pasa, que voleu ballar ara? jo també vaig arrivar xopa divendres però sens dubte dosdos es mister camiseta mojada!!! per cert, m´encanta aquest step que fas ultimament, es un joc de memoria (activa tu mente) es bonissim per que si m´equivoco en un temps doncs tot malament i la feinada es meva per tornar a pillar la coreo, ets increible!!!

noe ha dit...

Tinc una pregunta pel club de fans del dos+dos (osea, teu genís). Vaig ser jo qui parlava de la camisa mullada del divendres. No creiu que ha de ploure per mujar-te la camisa?? Doncs no!!! Cada dia amb el teacher acabo xopa!!! Després he de veure 1.5 litres d'H2O per recuperar liquids. Avui m'he deshidratat!!Pero la classe bonissima i el final, TREMENDO. Adeu GUAPOS!!

victoria ha dit...

hola hola...estic d'ocupa al ordinador del David,fa un munt de dies que el meu ordinador no vol conectarse a internet,semble ser que em vaig portar malament i vaig fer una malifeta i el senyor antivirus panda em te castigada...aixo es el que diu el Victor i el David pero la veritat es que no se que he fet..es allo de "he sido yo?"..jajaja..ja m posat al corrent de tots els sms...ei Noe fes el favor de probar la classe del Boot camp!!i aixi podras parlar amb propietat..o potser deixaras de parlar amb mi...jajaja. I tu dos dos a veura si fas mes comentaris al blog que ets l'unic home que tenim i això ens motiva..jajaja..be espero que el senyor Panda em perdoni aviat o que el meu fill sigui bon minyo i pugui parlar am vosaltres aviat..de moment ja hos he posat un bon rotllo..jajaja.adeuuuuuuuuuuu

noe ha dit...

epsss gemmeta!! On pares?? Avui a classe estavem molt calladetes!! La Victoria a penes ha cridat!! M'hauré de possar les piles i anar practicant a casa el tema "grititos"!

dosdos ha dit...

DOOOOSSSSDOOOOOOOOOSSSS!!!!!!!!!!!!!
Ja soc aquiiiii
He estat uns dies al lado oscuro, pero torno a veure la llum
No us puc deixar soles, eh? Sort de la grititos camiseta mojada, que va mantenint els comentaris, i de la victoria. I la Gemma?? I la Dolo?
On sou??

GEM ha dit...

ei club de fans, que soc viva!! estic bé tias i dijous totes a classe a liarli un pollo al dosdos jejeje, us necesitoooooo!!! lo que esta clar es que si dosdos no diu res totes callades, es veritat que no ens pots deixar soles... som adictes nenas!!!

dosdos ha dit...

Ei,Gemmeta!M hen alegro de tornar a llegir-te, i que demà tornaràs. Tindràs de cridar molt fort perquè la Victoria no hi serà. La Carmeta en principi si. I el Marc va fent uuu, pero nomes el sento jo. Encara es talla. I la gran rebel-lació de la temporada, es la grititos camiseta mojada que a poc a poc,com no us espabileu, us pendra el lloc. Ara ja tinc un altre repte, no puc acabar una classe, sense fer la prova de la camiseta. I si no, una foto,o dos o tres.....

GEM ha dit...

uuuuuuuhhhh!!!! juajuajuajua que bo dosdos, la prova de la camiseta sempre la guanyaras tu, jo si de cas top-mojado... la grititos que s´espabili perque si ve carmen no tenim res a fer, es la qe mes crida!!! totalment d´acord en fer moltes fotos subidooon!!!!

GEM ha dit...

Eli, victoria, tias tias, que feu al meu poble? el parte del dia: el pump nou es molt xulo però agotador, es una matada nenas, la noe segueix sense cridar i dosdos tant increible com sempre!! l´step d´avui era nou perque es veu que com que demà serem quatre i el cabo (en el nostre cas sargento) l´estrena de coreo a estat avui, quina passada tias, pensava que estavem fent masterclass!!! i la competició de cridar l´ha guanyat la carmen i la de camiseta mojada la noe...o el dosdos???

Anònim ha dit...

Ei nenas, Dema si....la segona classe pinta malament. El sondeig te pinta de piscina. Pero be, alli estarem, al peu del canò. I despres si no hi ha combat, jo tambe m hi apuntare. Si mes no, a fer una coca cola
Petonets
Ah! crec que amb l step.....jugarem!

noe ha dit...

així m'agrada!!! recuperant la normalitat!! La setmana passada ningú cridava. Noies, noiet, no teniu res a fer amb el tema samarreta. La palma es pel dos+dos i darrera pero molt a prop seu, la grititos/camiseta mojada, osease, jo. Eli, Dolo, espero que avui fixeu!! I per suposat, esperem totes amb candeletes a la Super Senyora del Cap Vermell!!!! llujjjuuuuu.

eli ha dit...

...si si avui espero no faltar!!!ja tinc ganes de veure la cap vermell...que també fa dies que falla!!!

dolo ha dit...

Hola, la classe de divendres va ser de "risa" nomes o van pillar la noe i la gema , i jo no se perque amb vaig posar amb elles perque tota l´estona m´equivocava pero que em de fer mentres no arrivi com la del cap vermell, besitos

GEM ha dit...

que bo dolo, divendres vam fer step en forma d´estrella, l´eli va arrivar tard i quan ens va veure per la finestra la seva cara era un poema...casi que no entra!!! va ser al.lucinant, mai havia fer res que s´assembles ni de casualitat!! em va encantar, l´aerodance també xuliiiissim nenas!!! per cert dosdos, saps perquè ningú et demana coreo a la carta?? perque no cal, ningu s´aborreix amb les teves supercoreos, increíble!!!

dosdos ha dit...

Dolo, que ho vas fer be! Sols et vas equivocar una mica al final, i la resta la portabas be. Et vas emportar una trompada meva, pero.......venies en contra direccio!!!
jajaja
petonets

noe ha dit...

Dolo quan tornem a fer la floreta... aquí te quiero ver!! ho vas fer genial dona!! Ayyyy, jo estavaa preocupada pensant que no aniria a les classes dos+dos en tota la setmana, doncs NO!!! Demà fitxaré al combat i Step!!! juhuuuu. Adeu guapetons i fins dema!!!

noe ha dit...

ohhh que quietet que ho tenim tot!!!! on sou totes?? Avui creia que em moria al combat!! Tanta coca de sant joan i enseimadetes no son bones! Ara a possar-se en forma. Fins dijous noietes. Dos+dos CUIDA'T que sino el Reus va a pique!!!

GEM ha dit...

que passa tias!!! jo també estic bastant feta pols del combat i per acabar-ho d´arreglar avui el dosdos ha fet el ciclyng de les 7 del mati, quina classe mes xula tias!!! ha estat genial, ens ho hem passat molt bé i ara si que definitivament tinc agulletes per tot l´any... està clar clar que el genoll del dosdos està en plena forma, que béeeeeee!!!!!

GEM ha dit...

que passa penya, diu l´Eli que si ja hem anat de rebaixes, que us sembla, quedem totes per anar a ca la Victoria? serà divertit i aquesta vegada que vingui el dosdos que si no "no es lo mismo", ja m´han tret un altre queixal, es el tercer en dos mesos, Noe tia, al pas que porto aviat m´hauras de preparar la dentadura postissa però com la de la julia roberts!!!

noemi ha dit...

Hola guapes!!!! que tal esteu??Avui teniem al señor si señor i a la Nadia. Res a fer... com el dos+dos no hi ha ningú!! Hem suat pero no hem fet steps! hem fet cama amunt cama avall. Pensava que em moria! Apa que... com us heu escapat totes. La Victoria mirava pel passadís i anava rient. Per cert, si dijous aneu a la sala porteu bambes antilliscants perque sembla que han encerat el terra. Bé noies, ens veiem dijous... o no. Petonets.

GEM ha dit...

Noe tia, ho sento però no he tingut valor per posar-me e les ordres del si señor, m´he escaquejat al ciclyng amb la victoria i despres m´he fet la boja i cap a casa mentre que vosaltres no se que feieu amb la nadia jeje però...el german m´ha pillat i feia amb el cap un gesto com volguen dir, ya te vale!!! Ei dosdos millorat aviat que el gim es un desastre sense tu...

noemi ha dit...

lo prometido es deuda. Com he quedat amb l'Eli, us comento que tal les classes d'avui. La primera era una especiede body-pumb pero sense ser body-pumb; ha estat força bé. La segona, Fracas absolut!! perque no n'hi ha hagut por falta de clientela. Estava soleta!!!. Així que, no se que tal. Demà tornare a intentar-ho pero Genís... RECUPERA'T QUE TUS NIÑAS TE NECESITAMOS!!! Per cert, espero que alguna aparegui demà, jeje. Apa doncs, fins demà!!

GEM ha dit...

ei dosdos quin drama es el gim sense tu, ens tens totalment enganxades, divendres no van fer les classes perquè no hi havia ni déu, perdó, la Noe sola i no es va cambiar per si acas... i clar, va marxar, l´Eli va a las 7 del mati, la carmen ja no puja de cambrils, la victòria al ciclyng, l´angela ni ho sabem, la dolo desapareguda, i avui no se que ha passat perquè les teves nenas ens truquem i com no va ningú... Jo passo de tot, m´he convertit en una Judas-traidora: aquesta tarda he fet el combat de la Eugenia, es bonisima!!! ho he flipat tias, quina canya!!! Però et volem a tu dosdos, res es el mateix... ET NECESSITEM, recuperat aviat!!!!

noemi ha dit...

DESERTORAS!!!M'heu abandonat!! Estic sola davant del perill, pero... per poc temps. La setmana que ve ja no hi serà el Pep i em sembla que alguna més vindrà, no??? La noia d'avui ha estat bé. Només té problemes amb la música, q es para la radio, pero la resta, bé. Per cert, ELi, Dolo i Ingrid, on pareu?? Fa molt que no us veig pel Reus. Ens viem dimarts amb el senyor si senyor!!! Adeu guapes.

GEM ha dit...

juajuajua!!!! definitivament, campiona de migdia NOE, t´hem deixat tirada tia i ja pots mentalitar-te que dimarts passarem del si señor, jo farè combat però a les 8 de la nit amb l´Eugenia, ho sento... del ciclyng també passo, el pep es rotllo dosdos, si no hi es, val mes no fer res. Eli tia, la setmana que ve em passo per la farmàcia a veure´t

dosdos ha dit...

Ei tias tias!!!!!!!!!!!! Aixo que es?????? un mano a mano Gemma-Noe????????Aqui tothom esta de vacances o que???????????Jo ja començo a tindre mono....I encara em falta un mes per pujar a sobre el step Buuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa!!Pero quan torni........jejeje.....Prepareu-vos. M he apres una coreo de la cap vermell. Una de les que fa mentre nosaltres fem la nostre. Bon estiu a totes les mevas nenas i moltes gracies pel vostre suport moral

noemi ha dit...

noies... recordeu-me, si algun dia vull intentar fer Cycling, que PER RES DEL MON ho intenti amb el SEÑOR SI SEÑOR!!! Ahir va fer un extra a la classe de clycling i va fer 15 minuts d'abdominals. Creia que em moria, cridava i cridava rollo "si tocais al suelo haremos 100 más" "no seas flojo y sube esas piernas!!"; "que he dicho que no toques el suelo" "con las piernas en alto tocaros los tobillos"... Jo només em podia tocar les rotules, estava morta i espantada jejeje. Va estar molt divertit. El German i jo ens miravem i deiem ¿¿Que fem aquí si nosaltres no feiem cycling??? Avui toca steps i aerobic amb la Mireia. Ens veurem amb alguna???I tu genis... recupera't que et necessitem!!!!! Petonets i molt bon estiu.

GEM ha dit...

Quina alegria dosdos!!!!! estem perdudes sense tu i encara falta un mes ooooh.. que dius de la coreo cap vermell, pot ser molt heavy, no ens ho podem perdre, a
saber la que ens liaras a classe!!! ja m´emociono de pensar-ho tias!!!! per cert, ara mateix soc a la cafeteria del gim escribint mentre la Noe està sola fent step i la Victoria abandonada al ciclyng, ja veus el percal dosdos, nomes et volem a tu, et neessitem directament a la vena...torna siusplau!!!! jo ja m´he cansat de la bici, vull ballar però en condicions, aixó vol dir que dosdos o res i encara sort del combat d´eugenia...espero que passi rapid l´agost perque si no ens hauras de fer l´step a algun pabelló del Pere Mata!!!

dolo ha dit...

Ei Noe, soc la dolo no puc venir perque tinc els nens tos l´estiu i no puc baixar, ni al mati ni al migdia, un paaaaaal!, pero el setembre vindre, eli va a caminar i l´Ingrid de colonies i vacances, un besito i un bon estiu, Adeeeuuu.

noemi ha dit...

Hola!! Que tal anem?? Jo fatal. M'he lesionat i fa 5 dies que no faig res de res!! Gemma ara soc jo la que t'he abandonat!! Estava patinant i vaig caure. El tormell el tinc fatal!! Suposo que en uns dies podré anar fent cosetes!! Gemma, quan torni al gimnas t'aviso. Que vagi bé l'agost!!

GEM ha dit...

Noeeeee!!!! a qui se li acut patinar sense la autorització del dos dos!! ja veuras ara el mono que tindras tia, ahir vaig fer step amb la Mireia perque la Eugenia ja fa vacances, ho fa molt be però clar, que fàcil nenas... falten 19 dies 1 hora i 23 minuts per fer una classe de nivell, la Victoria i jo ens hem trastocat, ens agrada la dalila i el si señor!!! Eli que fas? haure d´anar a veuret a la farmàcia, cuidat el turmell Noe, ah si dos dos, recorda que el 31 comencem amb aero G, et necessiteeeeem!!!!!

«El més antic ‹Més antic   1 – 200 de 207   Més nou› El més recent»