divendres, 20 de febrer del 2009

Dos+Dos !!!

....ja la tenim aquí .....es la reina de l'step!!!!...és un crack....la nostra idol!!!!!
i com que és la més moderna .....la foto també ho havia de ser.....!!!!!!
només ens cal saber el seu nom!!!!!! (22/05/09)
-----------------------------------------------------------------------------------------------


....Pels que em coneixeu una mica ja sabeu que tot això del shopping , els maquillatges,els pentinats , les revistes de moda i totes aquestes "chorraditas mil" m'encanten , però el post d'avui el dedicaré a l'esport!!!!o millor a l'step......o encara millor a tots els als que anem a les classes d'estep del Genís(el nostre supermegaprofe...):La Dolo , la Gemma , la Victòria ,la Carme,l'Ingrid.....(quan vegeu la foto ja em direu.....us sona???jeje)


Ara que fa pocs dies que he començat a escriure el blogg ho estic dient a tots els meus amics i coneguts (m'ho he agafat amb moltes ganes....)i algú em va suggerir fes un post de roba per anar al gym.....i dit i fet!!!!!aqui el teniu!!!!espero que us agradi!!!





207 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   201 – 207 de 207
eli ha dit...

ei noietes!!!!
...jo ja he abandonat el gimnàs ara a l'estiu...em fa una mandra!!!!...el que si sembla es que m'hagi chalat una mica , tb ...pq ara m'he aficionat a anar a caminar x la muntanya ...hi vaig cada dia a les 7 del matí...amb lo poc k m'agradava a mi lo del muntanyisme!!!!però era o fer això o anar engreixant el tipo fins arribar al setembre!!!!jeeje....
bueno que tingueu totes molt bones vacances....noe recupera't aviat!!!
Gemma i Victòria, les mes currantas...no desistiu ...ja queda poc pel setembre!!!!
petons per totes!!!
eli

GEM ha dit...

que passa nenas, com porteu la calor??? si fem ara un step amb dosdos caiem totes plegades... com va el turmell Noe? deus tenir un mono increïble, jo també tia, estic farta del ciclyng!!! mes val no fer res mes fins el dia 1. Dosdos ja pots començar a mentalitzar-te jejeje, i fins nadal ja no faras mes festes!!!

GEM ha dit...

Tiaaaaaas!!!!!! Us comunico en exclusiva mundial que el dosdos ja ha creat l´step de dimarts dia 1 i que també tindrem step-funky uuuuuuuuuuhhhhhh!!!!! esteu preparades pel subidon?? L´Eli, la Dolo i jo farem les 3 classes el primer dia, el mono es insuportable nenas, em fa molt mal l´esquena... ja queda menys. Noe espabila el turmell que la setmana que ve tenim feina, per cert dosdos, les de la tarda i jo sol.licitem una classe de combat compartida eugenia+dosdos, una cançó cadascú, pot ser mortal!!! com ho veus? encara no has tornat de vacances i ja t´hem programat tota la temporada, volem més!!!

noemi ha dit...

ay ay ay ay... per fi hem recuperat al nostre Genís. Quina il·lusió suar d'aquesta manera!!! M'encanta!

GEM ha dit...

Eliii!!!! hauries d´anar tornant ja i incorporar-te al mon real. El que et vas perdre dimarts jejeje, l´estrena dosdos!!! ens ho vam passar molt bé a combat, per no parlar de l´step uuuuuh!!! Totes contentes de veure per fi dosdos i de fer una classe en condicions, és el millor i amb gran diferència, a la tarda estava feta pols llavors la Dolo em va dir que anàvem a les 8.30 al ciclyng de l´Ingrid i per si no en teniem prou avui ens hem aixecat a les 6 del matí per fer la classe del Pep nostre que, tot s´ha de dir, no hi ha color!!! pots imaginar-te en quin estat fisic estem ara, agulletes estrella a tot el cos!!!

eli ha dit...

ei noies..sembla que ja tornem a la normalitat...jo porto unes agulletes impressionants!!!fer el body pump com a primera classe no se si va ser bona idea!!!tinc un quadriceps....aiiiii, quin mal!!!!
bueno....escric aquest comentari per fer una proposta que amb la dolo ja haviem comentat algun cop...i sembla que ja ha arribat el dia...fan una peli al cine que es diu "que les pasa a los hombres " , es una peli d'aquestes pastel, de noies jeje...proposo el dia 15 dimarts a la nit a veure qui s'hi apunta..que hi dieu????
ens veiem dilluns !!!!

GEM ha dit...

tias tias jo m'hi apunto!!! quina bona idea, i si la peli és pastelito encara millor, m'encanten aquestes xorrades jejeje jo encara tinc agulletes de totes les classes juntes... ara estem pendents de l'estrena de l'step funky però dosdos, ens ho has de dir amb antelació per no fallar aquell dia!!!

«El més antic ‹Més antic   201 – 207 de 207   Més nou› El més recent»