diumenge, 27 de novembre del 2011

i jo amb aquest cap......

....avui va de pentinats ...no és el primer cop que em passa d'anar a la pelu i sortir "cabrejada " com una mona ...i es que no  t'agrada gens el que t'han fet ....i després a casa ho intentes arreglar i no hi ha manera ....uffffff!!!!
No et veus bé !!!
...i és que ara voldria un cabell llarg un altre cop per a fer-me aquests recollits 


 

i aquestes onnes surferes....



de moment m' hauré de conformar amb aquest últim pentinat tipo Camaron de la Isla  que m'han fet ( grrrrrrrrrr).....això si tinc paciència perquè potser a la mínima de canvi me'l tallo i solucionem el problema ....

i a vosatres ...us agrada anar a la pelu ?
és una estona de relax o bé de stress???
teniu la vostra perruquera de capçalera o aneu canviant???

bona setmana a tots !!!

a veure si aviat tinc temps de fer -me fotos ( no del pentinat tipo Camaron ...eh!!!) amb roba nova i la penjo aviat !!!



6 comentaris:

Mara ha dit...

Per a mi es un stress anar-hi però son perfectes els look que has possat, em quede al teu blog y et seguixc, si vols pasar pel meu i t´agrada quedat també.

estil ha dit...

Jo vaig super poc, dissabte que vé vull anar pq no vaig des de maig! No et tallis el cabell, aguanta en un parell de setamanes ja el tindràs millor, a tothom ens passa el que t´ha passat.
Els que has posat jo també els voldria, jejeje!!

Muak!!!

Jane ha dit...

Hola, ¡me encantan! besos

Lynn / Melancora ha dit...

Jo hi vaig tots els mesos i molt contenta perquè el meu perruquer el considere molt bo, normalment acerta un 90% de les vegades quan li dic el que vull.

Petonets.
http://melancora.blogspot.com

Marga Esteban ha dit...

Buff has tocat un tema complicat, aquests dies amb tanta humitat he estat temptada de fer-me de tot, he optat per un tractament de keratina, ja et diré qué tal. Ara que porto el meu color natural ja no em fa mandra anar a la pelu, però em triga molt a créixer...tot i que la perruquera em va dir un "tip" que no sé si el probaré, si ho faig te l'explico. Un petonet.

santi ha dit...

Jo també coneixo aquest sentiment de sortir cabrejada de la pelu, la qual cosa vol dir en el meu cas, que necessito canviar d'aires "peluquerils".