dimecres, 20 de maig del 2009

topolinos i plataformes

jo ja m'he decidit a posar-me les sandàlies...no m' aguantava més!!!! ara a l'estiu m'encanta portar plataformes,les trobo super còmodes i a més són moooolt altes i les cames es veuen molt mes estilitzades.....que ja va bé!!
us n'he fet una petita selecció....
amb quin model us quedeu???
la d'steve madden,que és la versió cunya de les sandalies Balmain que s'han copiat per tot arreu, les de zebra d'en Cristhian Louboutin, blanques i vermelles de Castañer o les més romantiques de la Betsey Johnson???
us agraden els topolinos o preferiu sandalies planes???
jo ho tinc decidit em quedo amb les de castañer.....
ya me he decidido a ponerme las sandalias....ya no aguanto mas!!! ahora en verano me encanta ponerme plataformas de cuña, las encuentro muyyyy comodas y son tan altas que incluso mis piernas se ven estilizadas..jeje!!!os he hecho una pequeña seleccion ....cual os gusta mas???? sois de cuñas o de sandalia plana ??? yo ya me he decidido .....las castañer !!!! ...y vosotras????

3 comentaris:

dolo ha dit...

Jo avui m´he comprat dues sandalies unes de topolinos i unes planes.

laura ha dit...

m´agraden més els topolinos però són molt altes i se´m cansen molt les cames, per diari prefereixo les planes, amb les altes em mataria per les escales del metro

estil ha dit...

M´encanten les sabates de Castañer i aquestes son maquísimes!!! Però difícil elecció totes son una passada....jo les voldría totes, jeje!!!



Muak!!!