dilluns, 18 de maig del 2009

londres, london...

...encara estic de xoc...després d'aquest cap de setmana llarg a Londres ( l'únic que m'ha faltat han estat més dies i més money per gastar...jeje) encara estic de ressaca consumista !!!
... és al.lucinant la quantitat de botigues( de roba...) que hi ha..desde el sofisticat barri de Mayfair ,on hi ha els intocables :D&G, M.Jacobs, Nicole Farhi, DVF, Mathew Williamson,Chanel, Joseph, Prada......etc.....passant per el mercadillo de Portobello Rd ( que potser per als londinecs és molt turístic però jo el vaig trobar encantador..),
portobello rd
Carnaby St al Soho , on vaig veure aquesta sabateria tan original de la marca "Irregular Choice"


irregular choice
i com no , l'Oxford St ( jo diria que és un Portal de l'Angel a lo bèstia). Aquí és on vaig poder fer les meves compres..i és que el pressupost no donava per més ....snif, sniff. No em vaig poder resistir a entrar al Top Shop (res a veure amb el de BCN....és 4 cops més gran...) on valia molt la pena per els accessoris i complements...i on realment vaig al.lucinar més va ser a la botiga PRIMARK (és una franquícia anglesa tirada de preu... i a Madrid i Saragossa també n'hi ha )



primark ss09


primark ss09

si bé és cert que la roba esta col.locada, o millor dit apilada "a saco" ,si remenes molt es troben peces (vestits , sabates, bolsos ....)interessants ..i el més important és que tenen un preu ridícul....


Bé, per acabar us deixo unes fotos de algunes de les meves compres a la city.....




samarreta d'strass dels rolling (feia temps que li anava al darrera..)


detall strass



top romàntic de primark ( unes 8 lliures...aprox 7 €)


detall volants top
i per acabar.......

jo i el meu trench

...està clar que haurem de fer alguna escapadeta de noies a London....però només a fer shopping.....entre el vols barats de Ryanair i Primark això pot ser la bomba i si no també ens podem escapar a Madrid ....o no???
que us han semblat les meves compres??? ....coneixieu primark???

...estoy en fase de chock!!!despues de este fin de semana largo en Londres (donde solo me ha faltado mas tiempo y mas money para gastar...jeje)todavia estoy de resaca consumista !!!!És alucinante la cantidad de tiendas de ropa que hay...desde el sofisticado barrio de Mayfair donde hay las tiendas de los intocables (D&G , Mathew Williamson, Nicole Fahri, chanel , Prada,DVF....)pasando por el mercadillo de Portobello Road (turistico pero encantador), Carnaby St en el Soho ( donde descubri la tiende de zapatos "Irregular choice " que me parecieron super originales....) y como no Oxford st ,creo que la calle mas comercial, aquí es donde pude hacer mis compras (mi presupuesto no daba para mas....snif, snif).No pude evitar entrar en TopShop (imenso , cuatroveces mayor que el de BCN....y con una variedad de complmentos ...) y porfin despues de tanto oir hablar de Primark pude entrar en una de sus tiendas (es una franquicia inglesa ...y los precios son casi ridiculos!!!! la verdad es que si buscabas un poco podias encontrar alguna cosita mona...y me compré la blusa romantica de la foto...).
Aqui os dejo con algunas de mis compras londinenses...
Que os han parecido mis compras ? conociais ya Primark ? que os parece a vosotras???
besos y hasta mañana !!!

8 comentaris:

laura ha dit...

Molt xules les camises i sobretot la samarreta dels rolling, és molt londinense.Londres és molt car però si busques bé pots trobar alguna ganga, sobretot en els mercadillos.

dolo ha dit...

Jo m´apunto per marxar, i ara més per fer un canvi d´aires, eh?...
Adeu i besitos

victoria ha dit...

ei jo tambe m'apunto...seria super divertit..si munteu algo penseu amb mi...imagineu totes les dos dos per Londres increible...ei Gemmma que hi dius?prenem l'estrella o que?

eli ha dit...

...ei victòria, no es conya....pero desde reus surten vols molt baratos i seria guay tots els dos dos!!!....londres o sevilla...

dolo ha dit...

Osti, seria la pera anar totes de compres, "ni me lo imagino", je je

Unknown ha dit...

Chuquilla, que no te entiendo!! No puedes ponerlo también en Castellano? Lo digo por el resto que entramos, yo no lo entiendo, pero vamos, las fotos geniales y si son compras que hiciste también ideales. Besos

eli ha dit...

hola stella...lo siento ayer no tuve tiempo de hacer el resumen en castellano y mi intencion es hacer las dos versiones , catalan y castellano...en un momentito lo voy a colgar....gracias por escribir!!!

cloe ha dit...

Ay qué envidia, tengo unas ganas locas de ir a Londres, y cada vez que veo una entrada en algún blog se multiplican!!
Yo lo de Primark lo llevo fatal, aún hoy entré y me esfuerzo por ver algo interesante y nada! No sé si es porque el de aquí no tiene nada, o que ya voy condicionada..
Me gustan tus compras, y tu trench es fabuloso!!
besitos