dimecres, 13 de maig del 2009

golden sand & orange fizz

...lo de cuidar-me les ungles i fer-me la manicura em ve de fa relativament poc..fara uns tres anys..jo abans me les menjava però quan vivia a BCN ,davant del gimnàs on anava van obrir un centre on només feien manicures i pedicures , encara existeix i es diu The Pink Peony ( http://www.pink-peony.com/) la mestressa es una noia oriental criada a NYC i com no ,el centre està inspirat en els típics centres de manicura de NYC ,tenen horari non-stop i també obren els caps de setmana i el més important ho fan molt bé!!...no se si a reus hi ha algun centre d'aquest estil...com magrdaria...hauré d'investigar-ho!!!
the pink peony
Aquest hivern no em vaig poder resistir i em vaig comprar el "kaleidoscope"de Channel..i crec que aquest estiu me'l seguiré posant força...

kaleidoscope

...també m'han agradal molt els colors vendetta i blue satin però vaig optar per comprar-me unes versions barates del sephora prou acceptables (tot i que es nota molt si un pinta ungles és bo o no..el bons duren molt més....)...
blue satin


vendetta

Les laques de Chanel m'agraden molt però també hi ha la marca Essie ( www.essie.com )que te una gamma de colors al.lucinants!!!! i per al meu gust són bastant duraders...
...ara que ve l'estiu ja estic esperant per a provar els nous colors de Chanel que tenen molt bona pinta!!!són el golden sand i el orange fizz....

que me'n dieu ...us atreviu amb aquests colors???? sou de vermell ??? o be de manicura francesa??
si voleu estar al corrent de totes les novetats en colors mireu-vos la pàgina http://www.alllacqueredup.com/ és en anglès però està molt bé!!!
No crec que pugui actualitzar fins dilluns....espero portar fotos i idees noves de londres...

Hace unos años empecé a cuidar-me las uñas....todo empezó en un centro de BCN, The Pink Peony ( www.thepink-peony.com). Es un centro ubicado en el barrio de gracia regentado por una chica de NYC y por supuesto età inspirado en los mejores centros neoyorquinos...simplememte GENIAL!!!
este invierno no pude resistirme al Kaleidoscope de chanel y ya estoy esperando a probar los nuevos colores Golden sand i orange fizz.
que os parecen los nuevos colores, os atreveis??
si quereis saber mas, echad un vistazo a http://www.alllacqueredup.com/...ya !!!!


4 comentaris:

dolo ha dit...

M`encanten els pintaungles de colors i més a l´estiu, que us vagi molt bé, petonets. (pensa una mica amb mi)

jgarci ha dit...

Doncs per mi el number one en pintaungles es Chanel, però que vols que et digui, tants diners, he descobert el de nailine fa uns anys i amb aquest en tinc prou.
Que us ho passeu-ho molt bé per Londres, quina enveja.

eli ha dit...

gracies!!!la marca nailine la tinc a la farmacia està molt be en relació qualitat preu però els colors són més limitats...però els que esteu a BCN teniu el Sephora que fan uns pintaungles petitets de mooolts colors i estan de conya!!!

laura ha dit...

Eli,jo sempre utilitzo els petits de sephora, hi han molts colors i duren bastant