dimarts, 5 de maig del 2009

fight like a girl!

Després de la classe de body combat que he fet avui.....encara no han passat 24 h i ja tinc agulletes,no vull esperar a demà...quan he vist la samarreta de Marc by Marc Jacobs de la foto he pensat que
estava dedicada a mi !!!!
thank you Mark , ;)
Despues de la classe de hoy de body combat .....todavia no han pasado 24 h y ya tengo agujetas....mañana va ser fatal!!!...pero cuando he visto la camiseta de Marc by Marc Jacobs he pensado que estaba dedicada a mi ...jeje thank you Marc !!!;)
que me'n dieu del body combat ?? sou de gimnàs o preferiu fer esports a l'aire lliure ?
que os parece el body combat? sois de gimnasio o de deportes al aire libre?

4 comentaris:

Sonia G ha dit...

Hola Eli!! Amb aquest bon temps jo prefereixo fer esport a l'aire lliure, avui he fet 5 Km corrent sense parar i despres una mica de bici, ja veurem demà les agulletes que tinc però he de fer la operació bikini expres!!
Bé a veure si fas algun conjunt dels teus per anar a fer footing.
Un petonas!!!

dolo ha dit...

Ei tia aquesta camiseta es total pel combat, a mi m´agrada tot fer esport a l´aire lliure i les classes "estupendes" del profe. Adeu i petonets

GEM ha dit...

que xula la samarreta!!! es que no sabem pensar en res mes? deinitivament som adictes al combat!! Es normal amb el profe que tenim jeje, jo prefereixo el gim per les casses dirigides, sola m´aburreixo però també m´agrada anar a correr sempre que sigui al costat del mar, petons!

laura ha dit...

quina samarreta més xula, és molt divertida i estiuenca!!