diumenge, 3 de maig del 2009

el blazer..

Aquesta temporada el blazer s'ha convertit en un dels must have de la temporada, d'estil masculí , amb hombreres, XL...i així ho mostren les revistes de moda



Telva maig 09


Vogue maig 09

Catàleg La Redoute ss'09


Elle fashion book ss'09
Em sembla, però, que si passem del fred a la calor amb la velocitat d'aquest cap de setmana potser ens quedarem amb aquest tipus de jaquetes dins a l'armari i no ens les podrem posar gaire....ohhhh!!! Jo ja he fet la meva compra , estic super contenta perquè és un blazer de punt gris de Zara i a part de ser molt còmode resulta que també em combina amb molts colors i li veig moltes possibilitats...

amb una tank top de color blanc a sota...


amb un dels meus mocadors preferits (de ca la Victòria, la botiga People de Reus)
...aquí els complements , les mini camperes gris de Melé , el cinturó de Pimkie i els jeans descolorits d'H&M
...Té multiples opcions ..sobre d'un mini vestit amb uns bons talons , amb uns shorts blancs estil mariner,amb una faldilla texana curta i unes sandàlies romanes, uns pantalons harem i un tank top......això no s'acaba....
Com ho veieu ?? ja en teniu una al vostre vestidor??Com ho combineu??
ah..estic començant a penjar fotos meves , ja ho veieu....no són les millors del món , ho sé.....he de millorar però no sabeu lo dificil que es aguantar una americana i uns pantlons alhora...; )tinc en ment comprar-me un maniquí per poder fer les meves combinacions( hi ha una noia ,la Macarena Gea, que al seu blog ho fa i queda molt xulo) ...però de moment he d'estalviar ...algú sabria dir-me on en podria trobar un??
fins demà!!!
Este verano el blazer se ha convertido en uno de los must have de la temporada, de estilo masculino, con hombreras , tamaño XL....y así lo muestran las revistas de moda!!!
Me parece que si passamos del frio al calor con la velocidad de este fin de semana no nos va a dar tiempo a sacarlo del armario....ohhh no porfavor!!!
Yo ya hice mi compra , un blazer gris de punto de Zara ...me encanta !!es tan comodo...y ademas le veo muchas posibilidades!!!Aqui os dejo con uno de mis outfits!!!hasta mañana!!!

2 comentaris:

victoria ha dit...

ei guapa!! m'encanta la combinacio amb el mocador,jo tambe el tinc perque com a Tu m'agraden les coses diferents i originals..el blazer es una de les meves peçes preferides,i com vaig amb moto,tinc la ventatge de que aquestes peçes de manega llarga les puc portar mes temps..com diria la Carmeta "me super encanta"Bona nit.

Unknown ha dit...

Hola! Me encanta el blazer, es imprescindible en este tiempo. Por cierto, el cinturón es una monada, tengo que buscarme uno así y el tuyo me ha encantado.