dimarts, 26 de maig del 2009

bravo nicole....

fins fa ben poc el nom de Nicole Farhi no em deia gaire cosa,ara ja se qui és !! Es una dissenyadora francesa amb origens turcs i últimament veig que es un dels noms que mes surt a les revistes de moda....El post d'avui està relacionat amb una entrevista que li van fer a la Vogue anglesa d'aquest juny....em vaig quedar gratament sorpresa!!!!!aquí us en poso alguns fragments....
nicole farhi
"quan dissenyo em prenc a mi mateixa d'exemple, penso en una dona com jo ,que té una carrera , que té fills i que treu el gos a passejar..no vull fer roba només per als fotografs de les revistes de moda"
"sempre he volgut vestir a tantes dones com sigui possible,independentment de la forma i edat"
"per vestir els meus dissenys no es requereix tenir un cos espectacular, quan veig senyores vestint un Roland Mouret ( que son vestits sensacionals) voldria felicitar-les per lo fantastiques que estan, però per a dur-los s'ha de tenir el cos que requereix el vestit, les cames , la cintureta ( es a dir un cos perfecte!!!)...

roland mouret ss09
amb els meus vestits si tens les cames extra-long i una cintura d'abella serà genial PERO SINO NO HI HA PROBLEMA , ELS DISSENYS ET QUEDARAN FABULOSOS DE TOTES FORMES!!!"
M'agradaria pensar que és una entrevista sincera i que es cert el que hi diu!!!si més dissenyadors pensessin així ....otro gallo cantaria , no us sembla???
us deixo amb alguns dels modelets de la col.leció ss09 de N.Farhi....( m'encanten el primer i l'últim....i a vosaltres?)











...leyendo una entrevista de la Vogue inglesa de este junio descubrí a Nicole Farhi, una diseñadora francesa de origenes turcos, me quedé gratamente sorpresa al leer sus declaraciones :
"cuando hago un diseño pienso en alguien como yo, una mujer con carrera ,con niños y con un perro al que saco a pasear,no quiero fabricar ropa solo para los fotografos"
"siempre he querido vestir al mayor numero de mujeres , independientemente de su tamaño, forma y edad"
"para lucir mis vestidos no se requiere una figura espectacular,quando veo a esas señoras estupendas que visten un Roland Mouret ( que son geniales, vease foto )me gustaria felicitarlas por lo guapas que estan , pero el vestido requiere un cuerpo 10...con mis creaciones si tienes una piernas XL y una cinturita de avispa genial, pero sin no hay problema, mis diseños te quedaran geniales de todas formas!!!!"
creo que si mas diseñadores pensaran asi ...otro gallo cantaria, no?...que pensais???
os dejo con unos modelitos dela coleción ss 09 ( me quedo con el primero y el ultimo!!) y vosotras??????



5 comentaris:

Miss A ha dit...

Ya, la verdad es que ese tipo de pantalones no son muy favorecedores y no todas las podemos llevar. Yo casi ni les he dado oportunidad de probarlos.

A TRENDY LIFE ha dit...

Gracias por visitar mi blog, me gustan tus post!!!
Un besazo!

Ingrid ha dit...

Uola,

Jo només volia dir,... que on hi hagi uns texans,...

Petonets a tots i atotes!

GEM ha dit...

Eli, 4000 visites!! i desde indonesia!!! estic amb l´Ingrid, soc de texans forever... buscans algo xulo el proper post, petons

Unknown ha dit...

Yo me quedo con el rayas y el último. Me gusta mucho los vestidos, tienen un aire al estilo de Carrie en Sexo en NY. Besos